18. 01. 2020 - 12:52
Do jučer su ga pljuvali, a sada im je začepio usta! Navijači...
907
Shares
Do jučer su ga pljuvali, a sada im je začepio usta! Navijači velikan neočekivano hvale vatrenog

ANTE REBIĆ U CENTRU PAŽNJE

Do jučer su ga pljuvali, a sada im je začepio usta! Navijači velikan neočekivano hvale vatrenog

18. 01. 2020 - 12:52
0
Shares

Ante Rebić na ljeto je napustio Eintracht i Njemačku, gdje je blistao na nogometnom terenu te je prešao u posrnulog talijanskog diva Milan.

Svoju sreću u Milanu zasad nije pronašao, a veliko je pitanje i hoće li jer su talijanski mediji počeli nagađati da njegov klub gleda kako ga bezbolno vratiti u Eintracht s posudbe. Navijači Eintrachta ne bi imali ništa protiv ako je suditi po njihovim komentarima na Twitteru gdje se čak pojavila i oznaka #freeAnte (Oslobodite Antu).

– Bilo bi mi drago kada bi se ovo dogodilo. Andre Silva bi nestao, vratio bi se Rebić. Želimo našeg Antu natrag! – poručio je jedan navijač. 

61749180-emil-balajev-ante-rebic

Navijači Milana do nedavno su bili veliki zastupnici ideje da se Rebić vrati u Njemačku, ali izgleda kako im je naš napadač samo jednom utakmicom promijenio mišljenje, piše Večernji list. 

– Zaboravite na Piateka, Rebića i ostale klaune. Sve će na svojim leđima morati nositi Ibrahimović. – Nazvat ću 911, ne sjećam se kad sam zadnji put vidio Rebića.  – Milan troši mnogo novca na loše igrače, pogledajte samo Rebića. Navedena tri komentara samo su neki od loših komentara na račun našeg napadača još prije tri dana.  A nakon utakmice protiv SPALA u kupu u kojem je Milan slavio s 3:0, a Ante odigrao cijeli susret, navijači crveno-crnih brzo su promijenili mišljenje.

61749181-emil-balajev-ante-rebic

Rebić je odigrao dobro i tako pokazao da ima još mjesta za njega u Italiji. Ovo su samo neki od njihovih komentara. 

rebic

 Hrvatski reprezentativac Ante Rebić napokon je dobio priliku od prve minute i na terenu je proveo cijeli susret – Rebić je pokazao da može igrati bolje od Hakana i Susa. Rebić umjesto Calhanoglua, a Krunić umjesto Kessieja – Zašto još uvijek vidim Hakana u prvoj momčadi? Rebić zaslužuje to mjesto više od njega...

Učitaj još novosti