18. 01. 2020 - 10:12
Srbe iznenadio Hrvat o kojem priča cijeli svijet, spominjali i...
907
Shares
Srbe iznenadio Hrvat o kojem priča cijeli svijet, spominjali i šahovnicu: Ovo im baš nije trebalo, jesu li pretjerali ili je ljubomora u pitanju?!

EURO 2020

Srbe iznenadio Hrvat o kojem priča cijeli svijet, spominjali i šahovnicu: Ovo im baš nije trebalo, jesu li pretjerali ili je ljubomora u pitanju?!

18. 01. 2020 - 10:12
0
Shares

Hrvatski rukometaši jure prema polufinalu Europskog prvenstva. Červarovi izabranici u dugi krug natjecanja krenuli su pobjedom protiv domaćina Austrije (27:23). Kauboji su i u Beču imali veliku podršku navijača.

navijacihrvatska

.

rukomethrvatska

U Wienerstadthalleu bili je 10.000 gledatelja od kojih je barem sedam hiljada bilo hrvatskih navijača. Nije bilo kuta u dvorani u kojoj se nije nazirao hrvatski dres ili šal, a cijela jedna tribina bila u crveno-bijelim bojama.

Među hrvatskim navijačima posebnu je pažnju privukla jedna maska koja odmah postala popularna. O njoj piše i srpski portal Blic, pod naslovom: 'Nikad smjelija, originalnija i ružnija (?) pojava: Pogledajte navijača Hrvatske o kome priča cijeli planet, ovako nešto sa šahovnicom dosad nije viđeno'.

2

Foto: Luka Stranzl/Pixell

'Rijetko kada se događa da vidite ovako, pa gotovo grotesknu pojavu. Istovremeno privlačna i odbojna, od nje vas podilaze žmarce, ali ne možete je ne podijeliti s drugima. Pogledajte masku o kojoj priča cijeli planet.

3

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Da, dobro ste vidjeli, ovako bi čuveni junak iz animiranog film Shrek izgledao da se rodio u Hrvatskoj. Zaista, ovo se ne viđa baš svaki dan, ali se navijaču mora odati posebno priznanje na smjelosti i originalnosti. Estetski užitak nije na najvišem nivou, pa su zato mišljenja krajnje podijeljena.

Učitaj još novosti