18. 01. 2020 - 08:32
POTPUNI RASPAD SISTEMA NA OLD TRAFFORDU Koliko je loše stanje...
907
Shares
POTPUNI RASPAD SISTEMA NA OLD TRAFFORDU Koliko je loše stanje u Manchester Unitedu? Nakon ovog sve će vam biti jasno!

KAPITEN NAPUSTIO TIM UOČI VELIKOG DERBIJA

POTPUNI RASPAD SISTEMA NA OLD TRAFFORDU Koliko je loše stanje u Manchester Unitedu? Nakon ovog sve će vam biti jasno!

18. 01. 2020 - 08:32
0
Shares

Milanski Inter je u petak doveo bivšeg engleskog reprezentativca Ashleyja Younga iz Manchester Uniteda na šestomjesečnu posudbu uz mogućnost produženja ugovora za još jednu sezonu, objavili su iz drugoplasirane momčadi talijanske Serie A.

Britanski mediji su objavili da je za 34-godišnjeg beka, koji može igrati na poziciji stopera ili desnom krilu, Inter Unitedu platio odštetu od 1,5 miliona eura.

ashley-young-6

Ashleya Younga su u Interu dočekala dvojica bivših saigrača, belgijski napadač Romelu Lukaku i čileanski reprezentativac Alexis Sanchez, a Old Trafford je napustio nakon osam i pol sezona, pola godine prije isteka ugovora.

'Ashley je želio krenuti u novu avanturu, a bliži se 35. rođendanu. U klubu je obavio sjajan posao. To je bila prilika koju mu nismo mogli uskratiti, a dobili smo i odštetu za nekoga ko je bio toliko vjeran našem klubu', izjavio je glavni trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Soskjaer.

skysports-ashley-young-inter-milan-4894444

Young je seniorsku karijeru započeo u Watfordu 2003. godine, a 2007. je prešao u Aston Villu iz koje je 2011. stigao na Old Trafford, a posljednjih je nekoliko sezona bio kapetan 'crvenih vragova'. Njegov odlazak najbolje opisuje trenutno haotično stanje u momčadi s Old Trafforda koja nikako ne uspijeva dovesti pojačanja, a u isto vrijeme ostaje bez igrača iz prvih 11.

pri-121734754

Moramo spomenuti kako je Youngov odlazak dodatno uzdrmao momčad koju već sutra od 17.30 sati čeka najveći derbi engleskog pa i svjetskog nogometa. United u 23. kolu engleskog prvenstva gostuje na Anfieldu kog 'vjećnog neprijatelja' Liverpoola. Problem? 'Redsi' su vodeća momčad lige, igraju sjajno, imaju 38 utakmica bez poraza u prvenstvu. Još je fascinantniji podatak kako Liverpool u Premiershipu na Anfieldu nije izgubio 51 utakmicu u nizu, još od 23. aprila 2017. i utakmice sa Crystal Palaceom.

liverpool-slavlje

U dresu engleske reprezentacije je debitirao 2007. godine i ostvario 39 nastupa u kojima je postigao sedam golova. Posljednju utakmicu u reprezentativnom dresu odigrao je u polufinalu Svjetskog prvenstva 2018. protiv Hrvatske.

Učitaj još novosti