17. 01. 2020 - 08:55
TAKO SE TO RADI: City počastio svoje igrače društvom zgodnih...
907
Shares
TAKO SE TO RADI: City počastio svoje igrače društvom zgodnih influenserki

TAKO SE TO RADI: City počastio svoje igrače društvom zgodnih influenserki

17. 01. 2020 - 08:55
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Italijanski Dagospia sve je potkrijepio screenshotovima Instagram 'storija' inače 'zaključanih' dama koje su pratiocima uredno radile 'prenos' svog puta od Milana do Knutsforda pa dijelom i samog boravka u resortu tj. priprema za susret sa fudbalerima Sitija.

Dva dana kasnije sve je potvrdio i engleski "Mirror" donoseći i detalje o tome kako su se djevojke nekoliko sati mogle relaksirati i uživati u luksuzu, a onda su autobusom odvedene na žurku sa zvijezdama Sitija.

Sve je potkrijepljeno manje-više neskrivenim objavama samih djevojaka, a na svjetlo dana izvučena su i neka od imena: Marta Tejada, Čiara Đufrida (voditeljka sa Sport Italie i nekad kandidatkinja za Miss Italije), Amira Paula...

male

Zadaću da odaberu djevojke dobile su dvije italijanske PR agencije, a žurka je bila u Salford Quaysu, instituciji koja se zove Reflexion Lounge. Zna se i da se 15 djevojaka u Mere Resort vratilo u četiri ujutro, a "IG stories" u međuvremenu su 'iscurile' dok su neke od 'influencerka' same brisale vlastite objave tj. fotografije iz Engleske.

Neki engleski mediji tvrde da je italijanki bilo i više, 22, te da je jedan od ljudi bliskih Sitiju sve organizovao puna dva mjeseca, a igračima je predstavljeno kao malo zakašnjeli znak pažnje za Božić.

Šta će na sve reći supruge i djevojke koje nisu ni bile pozvane tek će postati poznato, a navodno već kruže i 'off the record' komentari iz kluba u stilu 'Nema brige, to su samo bile cure iz milanskog Mančester Siti Fan Kluba'.

Ostaje nejasno, a o tome se decidarano još nisu izjasnili ni italijanski izvori bliski djevojkama, niti engleski izvori bliski Sitiju, je li sve znao te možda čak i 'blagoslovio' Pep Gvardiola ili je cijela fešta napravljena bez njegovog znanja i(li) dozvole, prenosi "24sata.hr".

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti