15. 01. 2020 - 12:53
SETIEN IZ KORIJENA MIJENJA BARCIN STIL Ovo je nova formacija,...
907
Shares
SETIEN IZ KORIJENA MIJENJA BARCIN STIL Ovo je nova formacija, Messi dobiva potpuno novu ulogu: Mogu li Katalonci potpuno preokrenuti sezonu?!

AS OTKRIVA

SETIEN IZ KORIJENA MIJENJA BARCIN STIL Ovo je nova formacija, Messi dobiva potpuno novu ulogu: Mogu li Katalonci potpuno preokrenuti sezonu?!

15. 01. 2020 - 12:53
0
Shares

Dolazak Quiquea Setiena na klupu Barcelone mogao bi donijeti velike promjene u formaciji u odnosu na Ernesta Valverdea. Sad već bivši trener Blaugrane igrao je 4-3-3, a AS piše da bi Setien mogao prešaltati Barcu u formaciju 3-5-2.

Na golu je neprikosnoveni Marc-Andre Ter Stegen, ispred njega bi odbrana igrala u sastavu Clement Lengled - Gerard Pique - Samuel Umtiti. Tu bi najveći dobitnik bio Francuz Umtiti, koji je kod Valverdea bio u drugom planu.

umtiti

Jordi Alba nedodirljiv je na poziciji lijevog beka, dok bi Nelson Semedo postao standardan na desnoj strani uz aut-liniju.

Sergio Busquets bi prema AS-u zadržao svoju poziciju centralnog veznog, lijevo od njega mjesto je rezervirano Frenkieju de Jongu, a desno - Lionelu Messiju.

messi-desolado-tras-perder-semifinal-supercop

Bila bi to nešto drugačija pozicija za Argentinca, barem ako je za vjerovati ovom španskom mediju.

Samim time mjesta za Ivana Rakitića u prvom sastavu ne bi bilo ni kod novog trenera iako je hrvatski veznjak u posljednje vrijeme počeo češće igrati zbog upitne forme i ponašanja Brazilca Arthura. 

elclasico-rakiticmendy

U napadu Barcelone našli bi se Antoine Griezmann i Luis Suarez, no Setien neće moći računati na sjajnog Urugvajca, koji će zbog operacije vjerojatno propustiti ostatak sezone.

Učitaj još novosti