14. 01. 2020 - 10:52
Oduševit će vas reakcija junaka velike pobjede hrvatskih...
907
Shares
Oduševit će vas reakcija junaka velike pobjede hrvatskih rukometaša; evo kako je odlučno Srbima rekao: NE!

MARIN ŠEGO

Oduševit će vas reakcija junaka velike pobjede hrvatskih rukometaša; evo kako je odlučno Srbima rekao: NE!

14. 01. 2020 - 10:52
0
Shares

Hrvatska je u Grazu svladala Srbiju 24:21. U rezultatski nevažnoj utakmici naši su se rukometaši mučili 45 minuta, a 'na životu' ih je svojim fantastičnim odbranama držao golman Marin Šego. Šta je samo Šego radio Srbima! Postao je njihova najgora noćna mora, sad je najvažnije da tako nastavi i u sljedećim utakmicama.

'Pobijedili smo u veličanstvenoj atmosferi, stvarno je bilo puno naših navijača. Naravno, ovim putem im se zahvaljujem na tome', kazao je nakon utakmice Marin Šego (34), jedan od junaka u hrvatskom slavlju protiv Srbije.

sego1

Hrvatski je golman utakmicu završio s 15 odbrana kojima je doslovno izludio protivničke igrače.

Ma što im je samo sve 'skidao' Šego! S krila je malo koja ušla, ali 'ziceri' koje je branio srpskim rukometašima bilo su ona prevaga. Ubijao ih je u pojam, više jednostavno nisu znali gdje bi mu pucali. Jer Šego je kao hobotnica, brani rukama, nogama, tijelom, glavom...

sego2

'Rijetko kad prebrojim obrane, osim kad ih imam jednu, dvije...', uz osmijeh je komentirao naš junak svoju fantastičnu partiju, piše Tportal. Baš se 'napalio', doslovno je spustio roletu na svoj gol, a pomogli su mu u tome i naši navijači koji su do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu u Grazu. Navijanje je ponovno bilo sjajno, kao da igramo u Hrvatskoj.

sego3

.

sego4

.

sego5

'Odlična atmosfera, fantastični navijači. Hvala ovim ljudima što su došli iz cijele Hrvatske samo radi nas. Vjetar u leđa je ovakvo navijanje, došli su u velikom broju i moramo dati sve od sebe i pošteno odraditi posao', kaže Šego koji je priznao da je Srbija na kraju bila žilaviji protivnik nego što se očekivalo.

sego6

.

sego7

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Istina, priželjkivali smo laganiju utakmicu, ali kad igraju Srbija i Hrvatska nije lako. Oni nisu bili u formi, prije turnira i za vrijeme turnira, ali su danas pokušali pobijediti nas. Mi smo ipak uspjeli doći do pobjede. Najbitnije je da smo svi zdravi nakon ovako teške utakmice', kaže Šego koji je na kraju proglašen i za najboljeg igrača utakmice te otkriva u kojem je trenutku osjetio da bi 'to moglo biti to':

'Uvijek je lakše kad dobro uđeš u utakmicu, a ja sam imao dvije tri obrane na samom startu i onda to krene...'

sego8

.

sego9

Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

S tri pobjede i maksimalna dva boda hrvatska reprezentacija ide u Beč gdje će igrati drugi krug ovog EP-a.

sego10

.

sego11

'Najbitnije da smo svi ostali živi i zdravi i da smo pobijedili. Da, sad putujemo u Beč. Idemo prvo malo odmoriti, a onda se pripremiti za sljedeću utakmicu. Cilj je pobijediti svaku, iako još ne znamo tko će nam točno biti protivnici. Uglavnom, odmaramo dva dana pa se pripremamo za ostale protivnike', uz osmijeh je zaključio junak pobjede protiv Srbije, golman hrvatske reprezentacije Marin Šego.

Učitaj još novosti