14. 01. 2020 - 10:23
LINO POTPUNO VAN SEBE Červarova bukvica Kaubojima postala...
907
Shares
LINO POTPUNO VAN SEBE Červarova bukvica Kaubojima postala viralni hit

EURO 2020

LINO POTPUNO VAN SEBE Červarova bukvica Kaubojima postala viralni hit

14. 01. 2020 - 10:23
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Hrvatska rukometna reprezentacija u ponedjeljak je pobijedila Srbiju (24:21) i s maksimalne tri pobjede prošla u drugi krug Europskog prvenstva.

‘Kauboji’ su se mučili u prvih 30 minuta, a posebno posljednja trećina prvog poluvremena nije bila dobra. U tim trenucima hrvatski selektor Lino Červar izgubio je kontrolu i očitao bukvicu svojim igračima. Njegova “paljba” postala je viralni hit.

cervar

“Vi ste umišljeni da ste bolji od njih. To je zabluda. To je klasična zabluda. Trčite kao ovce bez glave…”, poručio je Červar između ostalog.

Nakon utakmice Červar je priznao da njegova momčad nije izgleda najbolje.

srbijahrvatskarukomet

“Nismo baš dobro igrali, obrana nije bila onakva kakva može biti. Trebamo izvući pouke da možemo samo kada igramo iznad sto posto kolektivno i disciplinirano. Sigurno ne možemo računati na pobjede ako svatko vuče na svoju stranu.“

5Červar je otkrio i što je rekao igračima na poluvremenu.

“Rekao sam momcima da nemam obraza doći pred publiku, ako izgubimo. Pred takvim ljudima, koji se nisu žalili truda i novca da dođu, minimum je da pobijedimo.“

7Hrvatska je završila takmičenje u grupi A s tri pobjede i u drugi krug prenosi dva boda. Osim Hrvatske u grupi I igrat će i Španija, Njemačka, te Bjelorusija.

Uz Hrvatsku i Španija nosi u Beč dva boda, dok Njemačka i Bjelorusija kreću bez bodova. Posljednja dva rivala u drugom krugu Hrvatska će doznati danas kada su na programu utakmice trećeg kola u grupi B.

Červarov govor možete pogledati OVDJE.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti