14. 01. 2020 - 09:09
Legenda Bayerna nagovijestila odlazak na ljeto: Razmislit ću o...
907
Shares
Legenda Bayerna nagovijestila odlazak na ljeto: Razmislit ću o svim opcijama!

MULLER ODLAZI?!

Legenda Bayerna nagovijestila odlazak na ljeto: Razmislit ću o svim opcijama!

14. 01. 2020 - 09:09
0
Shares

Bayern Munchen nema sezonu za pamćenje. Trenutno zaostaju četiri boda za vodećim RB Leipzigom, a nakon turbulentnog razdoblja s neatraktivnom igrom pod Nikom Kovačem, klupu njemačkog prvaka preuzeo je Hans-Dieter Flick.

Dolaskom Nikinog pomoćnika na mjesto glavnog trenera situacija u svlačionici se brzo poboljšala, izglađeni su narušeni odnosi među igračima i strukom, ali igra se nije pretjerano popravila. I dalje to izgleda nesinkronizirano, doduše manje nego pod Kovačem, a i određeni senatori počeli su dobivati veću minutažu.

Među njima i Thomas Muller, legenda 'Rekordmeistera' koji je bio jedan od predvodnika 'pobune' protiv Kovača. Pod Flickom dobiva puno više prilika, ali i dalje nije potpuno zadovoljan. To je indirektno i sam priznao otkrivši da će razmisliti hoće li nastaviti saradnju s Bayernom i nakon ovog ljeta.

„Koncentriram se samo na ovu sezonu“, počeo je diplomatski momak koji je potekao u Saebener Strasseu, da bi potom malo otvorenije načeo temu: „Šta će se dogoditi na ljeto tek treba vidjeti. Razgovarat ću s klubom, ali ću dobro razmisliti o svojim opcijama. Vidjet ćemo u kojem će smjeru to sve ići“, rekao je Muller, koji je u Bayernu od 2000. godine, a za seniorsku momčad upisao je ogromnih 510 nastupa.

Učitaj još novosti