13. 01. 2020 - 16:04
VUK LAZOVIĆ NA METI MEDIJA, OPTUŽUJU GA KAKO JE IZDAO OCA I...
907
Shares
VUK LAZOVIĆ NA METI MEDIJA, OPTUŽUJU GA KAKO JE IZDAO OCA I REPREZENTACIJU SRBIJE: Ovim riječima zapušio usta svima!

VUK LAZOVIĆ NA METI MEDIJA, OPTUŽUJU GA KAKO JE IZDAO OCA I REPREZENTACIJU SRBIJE: Ovim riječima zapušio usta svima!

13. 01. 2020 - 16:04
0
Shares

Veliku buru u Srbiji izazvala je informacija da je sin legendarnog srpskog glumca Danila Lazovića igrao za Crnu Goru protiv Srbije, kao i da je bio dio slavlja crnogorskog tima, tokom kojeg se pojavila i sporna komitska zelena zastava.

sin-danila-lazovica-danilo-lazovic-815x458

Kontaktirali su Vuka Lazovića koji ima samo riječi hvale na račun srpskih reprezentativaca i ističe da je u Gracu na prvenstvu Evrope viđena muška igra između dvije bratske države.

- Veoma teška utakmica, kako fizički, tako i psihički, jedna prava muška utakmica između dvije prijateljske i bratske države. To su momci sa kojima se jako dobro poznajemo, sa kojima smo dijelili lijepe i teške trenutke tokom karijera i ovim putem bih im se zahvalio na na pravoj muškoj utakmici - rekao je Vuk Lazović.
Komentarisao je  buru koja se podigla u javnosti i da mnogi mediji ističu u naslovima kako je izdao svog oca. Naglasio je da mu to teško pada, da ga politika ne zanima, kao i da ponosno nosi prezime svog oca na leđima i da ga nikada neće obrukati.

- Ne zanimaju me zastave i politika koja se pominje po novinama i stavlja u prvi plan i teško mi padaju optužbe koje čitam, jer je ovo sport i tako mora da ostane! Svi dobro znaju ko je bio moj otac i sa ponosom nosim njegovo prezime na leđima i nikad ga neću obrukati, a sa druge strane moja majka je rodom sa Cetinja i njoj u čast i u čast moje rodbine iz Crne Gore, ponosno ću nositi dres i dati svoj maksimum na svakoj sljedećoj utakmici - zaključio je Vuk Lazović.

Vuk inače na desnom ramenu ima istetoviran lik svog oca.

vuk-lazovic-2-830x0

Novi.Sport/Telegraf

Učitaj još novosti