11. 01. 2020 - 19:54
ZVJEZDAN MISIMOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU, OVAJ FUDBALER SE...
907
Shares
ZVJEZDAN MISIMOVIĆ OBJAVIO  FOTOGRAFIJU, OVAJ FUDBALER SE VRAĆA MEĐU ZMAJEVE: Za reprezentaciju je nastupio 57 puta, znate li ko je?!

ZVJEZDAN MISIMOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU, OVAJ FUDBALER SE VRAĆA MEĐU ZMAJEVE: Za reprezentaciju je nastupio 57 puta, znate li ko je?!

11. 01. 2020 - 19:54
0
Shares

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine bi mogla biti pojačana za fudbalera rimskog Lazija Senada Lulića u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Naime, već duže vrijeme kruže glasine kako će selektor Dušan Bajević obaviti razgovor sa iskusnim fudbalerom i pokušati ga vratiti u reprezentaciju.

miske

Dodatno je špekulacije podgrijao savjetnik Izvršnog odbora N/FS BiH, Zvjezdan Misimović koji je objavio na Instagramu zagolicao maštu svih bh. navijača.

Naime, legendarni veznjak je uslikao Lulićevu kartonsku figuru i napisao ''bivši, a možda i budući'', te na taj način vjerovatno nagovijestio njegov povratak među Zmajeve.

Lulić je u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine nastupio 57 puta, a postigao je četiri pogotka i svojim iskustvom bi mogao pomoći Zmajevima da se plasiraju na historijski prvi Euro.

lula.jpg - (FOTO) Da li je Misimović najavio dolazak velikog igračkog pojačanja među Zmajeve?
Učitaj još novosti