10. 01. 2020 - 10:26
LUKA DEFINITIVNO OTKAČIO SOFIJU: Dobio DOKAZ da ga VARA, pa je...
907
Shares
LUKA DEFINITIVNO OTKAČIO SOFIJU: Dobio DOKAZ da ga VARA, pa je IZBRISAO IZ ŽIVOTA u svakom smislu!

LIJEPA MANEKENKA OPET SAMA

LUKA DEFINITIVNO OTKAČIO SOFIJU: Dobio DOKAZ da ga VARA, pa je IZBRISAO IZ ŽIVOTA u svakom smislu!

10. 01. 2020 - 10:26
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Luka Jović raskinuo je sa Sofijom Milošević, i to zbog navodne prevare! Njegov prijatelj uslikao je manekenku prilikom ulaska u zgradu u centru Beograda, a društvo joj je pravio javnosti nepoznat muškarac.

Popularni ljubavni par raskinuo je po ko zna koji put, ali prvi put ove godine! Kako saznaje Kurir, fudbalerov drug slučajno je naletio na manekenku u po nju nezgodnom trenutku, dok je ulazila u jednu zgradu u centru Beograda. To ne bi bilo toliko strašno da joj društvo nije pravio nepoznati muškarac.

sofija

Foto: Sonja Spasić

- Jedan od Lukinih drugova dobio je Sofijinu fotografiju koja je, kako mu je rečeno, nastala nekoliko dana pred njen odlazak u Madrid. Ona je u Španiji s fudbalerom provela praznike. I dalje se tamo nalazi s bratom - kaže izvor i nastavlja:

- Joviću su prijatelji već pričali razne priče o Miloševićki, a neki su mu i punili glavu raznim stvarima i tome da nije za njega. Ova slika ga je baš dotukla, pobesneo je, napao je Sofiju, nastala je žestoka svađa. Ona je pokušala da se opravda, da mu sve objasni, ali nije uspela jer je on urlao i vikao - kaže izvor blizak Joviću i navodi da je ubrzo nakon toga otputovao.

- Luka je otišao u Saudijsku Arabiju zbog utakmica u okviru kupa, a Sofija je ostala u Madridu. Ne znam da li boravi u njegovom stanu ili je otišla u hotel, ali znam da joj brat pravi društvo i da je očajna. Čeka da se on vrati u Španiju da mu objasni situaciju i ko je taj muškarac. Vrlo je moguće da je devojka imala neko snimanje pa je išla na šminkanje, ili kod nekog prijatelja, ništa nije isključeno - kaže izvor.

2

Foto: Printscreen Instagram

Interesantno je da je Jović odmah nakon svađe, po ko zna koji put, reagovao kao „zrela i odrasla osoba“, pa je Miloševićevu otpratio s Instagrama i obrisao sve zajedničke slike koje su imali.

3

Foto: Printscreen Instagram

Čak je uklonio i Instagram storije koji su mu stajali na profilu kao istaknuti, tačnije kao objave koje se čuvaju. Ni Sofija njemu nije ostala dužna, pa ga je takođe otpratila s Instagrama. Ipak, ona redovno objavljuje slike i snimke iz Madrida, gdje je s bratom, a po svemu sudeći, očekuje pomirenje s Jovićem. U prilog tome ide i činjenica da su se poslije nekoliko sati ponovo zapratili na Instagramu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti