10. 01. 2020 - 08:20
OVISNIK O TERETANI: Bivšu NBA zvijezdu danas ne biste...
907
Shares
OVISNIK O TERETANI: Bivšu NBA zvijezdu danas ne biste prepoznali, zovu ga Hulk

MIKE BIBBY

OVISNIK O TERETANI: Bivšu NBA zvijezdu danas ne biste prepoznali, zovu ga Hulk

10. 01. 2020 - 08:20
0
Shares

Mike Bibby vratio se svojoj staroj ljubavi - teretani. Često je tijekom košarkaške karijere u pauzama između dvije NBA sezone znao pretjerati s treniranjem pa na okupljanja dolaziti prenabildan, zbog čega su ga treneri tjerali da fizički izgled prilagodi košarci.

1

Bibby je karijeru završio 2012. godine, nakon čega se potpuno posvetio teretani i fizičkom izgledu. Danas izgleda poput bodibildera.

"Uvijek sam u teretani, ovisan sam o njoj. Svaki dan od 7 sati ujutro radim na sebi i imam poseban plan vježbi. Nakon toga igram košarku ili odbojku, a zatim navečer odradim još jednu seriju vježbi", rekao je 41-godišnji Bibby, čija je prošlogodišnja fotografija postala hit na internetu zbog velikih mišića, piše Index.hr.

2

 "NBA momčadi mi nikada nisu dopuštale dizati utege. Međutim, ja to obožavam. Volim vježbati, volim raditi to jače od ostalih i biti najbolji."

Najbolje dane karijere proveo je u Sacramentu, gdje je u sezoni 2005./06. zabijao 21 poen prosječno uz pet asistencija. Kasnije je igrao još za Atlantu, Washington, Miami i New York.

3

"Mnogi me danas ne prepoznaju, nisu navikli vidjeti me u ovakvom izdanju." 

Učitaj još novosti