08. 01. 2020 - 21:25
REAL NA SRPSKO-HRVATSKI POGON O sjajnoj akciji dvojice Luka...
907
Shares
REAL NA SRPSKO-HRVATSKI POGON O sjajnoj akciji dvojice Luka pričat će se danima: Modrić u maniru najklasnijih majstora pogodio za potvrdu finala

SUPERKUP ŠPANIJE

REAL NA SRPSKO-HRVATSKI POGON O sjajnoj akciji dvojice Luka pričat će se danima: Modrić u maniru najklasnijih majstora pogodio za potvrdu finala

08. 01. 2020 - 21:25
0
Shares

Bez obzira na to što se u prvih šest mjeseci od dolaska u Real Madrid nije proslavio, jedan od najuglednijih španskih listova "Marka" tvrdi da vrijeme mladog srpskog napadača Luke Jovića tek dolazi.

Real Madrid večeras igra polufinale Superkupa Španije protiv Valensije, a lokalni mediji vjeruju da je ovo pravi meč da mladi napadač pokaže šta zna.

Nekoliko prvotimaca zbog povrede neće biti na raspolaganju Zinedinu Zidanu, a jedan od njih je Karim Benzema.

real-benzemavinicius

Zbog toga je novinar Marke Amalio Moratalj ubeđen da Jović može da pokaže pravo lice.

- Vrijeme je da u Superkupu pokaže svoje najbolje izdanje. Nadam se da će napraviti korak unaprijed. Deko zna gdje je gol, sada će imati i prostora od nekoliko utakmica zbog povrede Benzeme. Sada ili nikada. Njegovo vrijeme je došlo - napisao je u tekstu za Marku.

jovic

Srpski napadač, od kada je stigao iz Ajntrahta za 60 miliona eura, nije uspio da se nametne Zinedinu Zidanu, uglavnom je sjedio ili ulazio s klupe, upisavši samo jedan pogodak.

1Večeras je počeo od prve minute, Real nakon 70 minuta igra ima sigurnih 3:0. Kroos je sjajnim golom iz kornera načeo Valensiju, da bi je Isco dokosurio do poluvremena.

Ipak, u 65. minuti vidjeli smo asistenciju Jovića za Luku Modrića, a Hrvat je u maniru najvećih majstora pogodio za 3:0.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku svih Realovih golova možete pogledati OVDJE.

Učitaj još novosti