08. 01. 2020 - 09:09
SOLSKJER BIJESAN NAKON DEBAKLA U DERBIJU: Ovo je bilo užasno,...
907
Shares
SOLSKJER BIJESAN NAKON DEBAKLA U DERBIJU: Ovo je bilo užasno, evo šta je poručio!

SOLSKJER BIJESAN NAKON DEBAKLA U DERBIJU: Ovo je bilo užasno, evo šta je poručio!

08. 01. 2020 - 09:09
0
Shares

Menadžer Mančester uniteda Ole Gunar Solskjer bio je vrlo razočaran nakon ubedljivog poraza od Mančester sitija u prvom meču Liga kupa na Old Traffordu rezultatom 3:1.

Građani su već na poluvremenu imali visoko vođstvo od 3:0 i tada je svima na "teatru snova" bilo jasno da su osigurali prolazak u finale, bez obzira što će ova dva tima odigrati još jednu utakmicu na Etihadu.

U nastavku je Rašford uspio da postigne samo utješni pogodak za Crvene đavole, a nakon meča trener Solskjer bio je vrlo razočaran i ljut na svoje igrače.

"Prvo poluvreme je bilo užasno, mogu reći najgore od kada sam ja trener. Na poluvremenu sam igračima rekao da je ovo već pitanje ponosa i količine žara s kojom igraju, jasno mi je da igrači potonu kada gube 0:3 na poluvremenu, ali moraš se pribrati i da pokušaš nešto da napraviš. Ne smijem ja da budem taj koji će pokrenuti razgovor u svlačionici", kazao je Solskjaer.

S druge strane, trener Sitija Pep Gvardiola je bio zadovoljan viđenim, ali je rekao da još uvijek ništa nije gotovo i da se puno toga može promijeniti u revanšu.

Sljedeći meč ova dva kluba igra se 29. januara na Etihadu, a drugi polufinalni par Liga kupa čine Lester i Aston Villa.

Učitaj još novosti