07. 01. 2020 - 21:02
SKANDALOZNI NAPADAČ ZVEZDE PRELAZI U PARTIZAN?! Javnosti...
907
Shares
SKANDALOZNI NAPADAČ ZVEZDE PRELAZI U PARTIZAN?! Javnosti poznat po skandalu sa Sorajom i POZNATOM FOLKERKOM, a  zbog saobraćajke mu PRIJETI 12 GODINA IZA REŠETAKA! (FOTO + VIDEO)

SKANDALOZNI NAPADAČ ZVEZDE PRELAZI U PARTIZAN?! Javnosti poznat po skandalu sa Sorajom i POZNATOM FOLKERKOM, a zbog saobraćajke mu PRIJETI 12 GODINA IZA REŠETAKA! (FOTO + VIDEO)

07. 01. 2020 - 21:02
0
Shares

Partizanu je ponuđen bivši igrač Crvene zvezde, Stefan Mihajlović, prenosi "Telegraf"!

Kako trenutno Savo Milošević na raspolaganju ima samo Umara Sadika na toj poziciji, nije ni čudo što crno-beli žele da se pojačaju u zimskom prelaznom roku!

Napadač Radničkog iz Niša, Stefan Mihajlović, je ponuđen osvajaču Kupa Srbije, a jesenas bio jedan od najefikasnijih napadača u Superligi.
U dresu Nišlija postigao 10 golova, jedan manje od prvoplasiranog trojca - Sadik, Petković, Lukić, koji su dali jedan pogodak više.

stefan-mihajlovic

Mihajlović je sin legendarnog fudbalera Radmila Mihajlovića, čuvenog napadača Željezničara, Dinama iz Zagreba i Bajerna iz Minhena. Ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezde, za koju je zabilježio  i 7 nastupa u prvom timu, ali nije uspeo da postigne gol za seniorski tim na zvaničnim mečevima!

Poznat je i po skandalima na srpskoj estradnoj sceni! Bio je u vezi sa pjevačicom Katarinom Živković, tada se pisalo da se Živkovićeva zbog Mihajlovića sukobila sa starletom Sorajom Vučelić, a nedugo zatim sve je krenulo nizbrdo za Mihajlovića.

Krajem maja 2015. godine Mihajlović je učestvovao u saobraćajnoj nesreći sa tragičnim ishodom. 

mihajlovic-stefan
Mihajlović je nakon toga pobjegao sa lica mesta.
"Bio sam u šoku, zato sam pobjegao. Sklonio sam se u šumu gdje sam se kretao gore-dole. Ne mogu da se sjetim da li sam bio prisutan tokom uviđaja" - rekao je tada fudbaler.

Suđenje je i dalje u toku, a prvobitna informacija iz 2015. je glasila da je Mihajloviću prijetilo 12 godina iza rešetaka.
Poslije godinu dana, stigle su nove optužbe na račun ovog fudbalera, Mihajlović je osumnjičen da je napao Soraju, ali je ona povukla optužbe.


Hoće li krenuti putem Klea i Ožegovića? Ostaje da vidimo! 
Izvor: espreso.rs/ foto: srbijadans i alo.rs

 


 

Učitaj još novosti