07. 01. 2020 - 18:19
SHAKIRA ODBILA ZARUČNIČKI PRSTEN PIQUEA! A onda izjavila zašto...
907
Shares
SHAKIRA ODBILA ZARUČNIČKI PRSTEN PIQUEA! A onda izjavila zašto se ne ŽELI UDATI ZA NJEGA NAKON 10 godina veze! OVO JE ŠOKIRALO SVE!

SHAKIRA ODBILA ZARUČNIČKI PRSTEN PIQUEA! A onda izjavila zašto se ne ŽELI UDATI ZA NJEGA NAKON 10 godina veze! OVO JE ŠOKIRALO SVE!

07. 01. 2020 - 18:19
0
Shares

 

Kolumbijska pjevačica Shakira odbija postati supruga stopera Barcelone Gerarda Piquea.

Shakira napokon objasnila zašto se ne želi udati za Piquea iako su u vezi 10 godina
Shakira i Gerard Pique upoznali su se na snimanju spotu za njezinu pjesmu "Waka waka" i od tada su nerazdvojni iako su mediji barem desetak puta "razveli".

rs-1024x759-171226090323-1024-milan-pique-mebarak-shakira-sasha-pique-mebarak-gerard-pique-jr-122617

Još davne 2010. godine je počela njihova avantura u Madridu kada je Shakira spremala himnu za Svjetsko nogometno prvenstvo, a zanimljivo da ni nakon skoro 10 godina nisu stupili u brak iako zajedno imaju dvoje djece.

"Da vam kažem istinu, brak me plaši. Ne želim da me vidi kao svoju ženu, već više kao njegovu djevojku, ljubavnicu. To je poput tog zabranjenog voća, radije ga držim na prstima i da misli kako je sve moguće ovisno o njegovom ponašanju", kazala je Shakira u jednoj emisiji u kojoj je gostovala zajedno s Piqueom.

Shakira-pique-faca

Njenu izjavu potvrdno je prihvatio Pique klimajući glavom, što znači da ovaj slavni par nećemo skoro vidjeti pred oltarom. 

Inače, objasnila je i kako je upoznala zvijezdu Barcelone.

"Nisam bila nogometni navijač pa nisam ni znala ko je on. Kad sam vidjela jedan video rekla sam, 'baš je sladak', a onda je napokon neko odlučio i da nas upozna", prisjetila se Shakira.

shakira

U nedavnom intervjuu kolumbijska superzvijezda otkrila je jedinstvenu dinamiku u porodičnom životu i odgajanju dvoje djece.

"Nikad nismo bili tradicionalni par. Nemamo pismeni dogovor o dijeljenju zadataka ili bilo čemu sličnom, ali oboje smo jako uključeni u roditeljstvo i pokušavamo ga riješiti najbolje što možemo, podržavamo jedni druge i također nalazimo veliku pomoć u našoj porodici. Ne znamo drugačiji način kako to uraditi".
Izvor. sport.sport.ba

Učitaj još novosti