07. 01. 2020 - 16:58
POGLEDAJTE REAL MADRID U BUDUĆNOSTI : Kapital kojim se...
907
Shares
POGLEDAJTE REAL MADRID U BUDUĆNOSTI :  Kapital kojim se nijedan veliki klub ne može pohvaliti!

POGLEDAJTE REAL MADRID U BUDUĆNOSTI : Kapital kojim se nijedan veliki klub ne može pohvaliti!

07. 01. 2020 - 16:58
0
Shares

Nedavno potpisivanje Reiniera gotovo je kompletiralo potencijalnu momčad budućnosti Real Madrida.

Real Madrid trenutačno ima vrlo perspektivan kadar mladih igrača na koje će moći računati u bliskoj budućnosti. Posljednji je među njima nedavno dogovoreni Reinier iz Flamenga, 17-godišnji Brazilac koji će se priključiti Realu kad napuni 18 godina.

Njegovim transferom Real je došao do 11 igrača pretežito u dobi od 20 godina koji bi trebali upasti u prvu momčad, što sugerira da bi Madrid mogao mirno spavati sljedećih deset godina. Budućnost na Bernabeuu je sjajna, a klub se još može poboljšati dovođenjem Kyliana Mbappea.

benzemabale-real

Reinier se pridružio nekolicini mladih igrača poput Martina Odegaarda, Fedea Valverdea, Achrafa Hakimija, Andryja Lunina, Rodryga, Brahima Diaza, Viniciusa Juniora, Takefusa Kuboa, Luke Jovića, Edera Militaa i Ferlanda Mendyja, a ne smijemo zaboraviti ni Danija Ceballosa ili Jesusa Valleja.
S Lukom Modrićem, Karimom Benzemom, Sergijom Ramosom i Marcelom koji se približavaju kraju karijere, Los Blancosi mogu biti sigurni. Klub je dobro planirao i ciljano dovodio mlade talente od kojih su neki već pokazali kako će brzo imati mjesto u prvih 11 Reala.

To je ujedno razlog promjene strategije Reala, koji se sada opredijelio za mlade igrače prije nego što su postali etablirane zvijezde, koje je ponekad teško dovesti kad već postanu top-igrači poput Paula Pogbe.

pogba

Real već sada ima niz nadarenih igrača na koje može računati u budućnosti kojima se nijedan veliki klub ne može pohvaliti.

Izvor: gol.dnevnik.hr


 

Učitaj još novosti