07. 01. 2020 - 16:08
OVE DJEVOJKE VAŽE ZA NAJVEĆE ZAVODNICE a bacile su oko na NAŠE...
907
Shares
OVE DJEVOJKE VAŽE ZA NAJVEĆE ZAVODNICE a bacile su oko na NAŠE  KOŠARKAŠE! Jedna od njih je baš PRIČA ZA SEBE - kad nije uspjelo sa FUDBALEROM ZAVELA JE TENISERA

OVE DJEVOJKE VAŽE ZA NAJVEĆE ZAVODNICE a bacile su oko na NAŠE KOŠARKAŠE! Jedna od njih je baš PRIČA ZA SEBE - kad nije uspjelo sa FUDBALEROM ZAVELA JE TENISERA

07. 01. 2020 - 16:08
0
Shares

 Naši poznati košarkaši važe za velike zavodnike, a o pojedinim bivšim djevojkama naših čuvenih sportista naširoko se pisalo i pričalo, zbog različitih razloga.

O jednoj od njih se mnogo polemisalo, zbog ulaska u romansu sa Markom Jarićem, koji se malo prije toga razveo od svijetskog supermodela Adrijane Lime.
Kako izgleda djevojka sa kojom je Jarić bio u vezi poslije Lime, kao i koje druge nekadašnje djevojke srpskih košarkaša su izazivale lavinu komentara u javnosti.


Dušica Savić je bivša devojka srpskog košarkaša Marka Jarića, koji je uplovio u vezu sa njom pre četiri godine. Mlada manekenka iz Smedereva skrenula je tada pažnju javnosti, a detalji njihove romanse punili su domaće i strane tabloide. Veza im nije potrajala, ponajviše zbog pritiska javnosti, a ostala je upamćena kao žena sa kojom je "Jarić preboleo Adrijanu Limu".

1-sport


Glumicu Sofiju Rajović pre par godina su povezivali sa Milošem Teodosićem, dok njih dvoje nikada nisu potvrdili da su bili u vezi. Tokom jedne utakmice na Svetskom prvenstvu u Španiji pre tri godine Sofiju su kamere snimile na tribinama, nakon čega se proširila vest o njihovoj ljubavi, a ona je na društvenim mrežama postavljala slike sa Teom, dok je ispod jedne u opisu napisala: "Mi!". Miloš je malo posle otpočeo romansu sa današnjom suprugom, glumicom Jelisavetom Orašanin.

2-sport
Miljenik pripadnica lepšeg pola bio je dve godine u vezi sa lepom manekenkom, a raskid je, kako se svojevremeno pisalo, bio veoma bolan. Nakon kraha veze sa košarkašem, Anja je uplovila u romansu sa manekenom Dušanom Šušnjarom. Za njega se zatim i udala, a 2017. godine dobili su ćerku

5-sporttt
Bogdan Bogdanović i Jovana Stoiljković
Bogdan je nakon raskida sa Anjom sreću pronašao pored glumice Jovane Stojiljković, koju je upoznao preko Jelisavete Orašanin. Međutim, njihova romansa okončana je u decembru 2017. godine. Bogdanović je trenutno u vezi sa teniserkom Olgom Danilović.

4-sport

Dejana Živković
Ona je bivša devojka golmana Partizana Vladimira Stojkovića i tenisera Damira Džumhura. . O navodima da je bila sa Nedovićem nikada javno nije pričala, dok on već dugo uživa pored manekenke Mine Milutinović, sa kojom planira svadbu.

5-sport

 

Izvor:blic.rs

Učitaj još novosti