07. 01. 2020 - 10:50
WANDA JE NEZASITA Nova sočna priča o fatalnoj Icardijevoj...
907
Shares
WANDA JE NEZASITA Nova sočna priča o fatalnoj Icardijevoj supruzi i Maradoni: ''Zbog njih nisam mogla zaspati, buka je bila prevelika

GLUMICA I VODITELJICA OTKRILA

WANDA JE NEZASITA Nova sočna priča o fatalnoj Icardijevoj supruzi i Maradoni: ''Zbog njih nisam mogla zaspati, buka je bila prevelika"

07. 01. 2020 - 10:50
0
Shares

Zgodna Wanda Nara jedna je od glavnih tema na Apeninima. Supruga i agentica argentinske zvijezde Intera, Maura Icardija, bila je u braku s Maxijem Lopezom, nekadašnjim velikim prijateljem njezinog sadašnjeg supruga. I to je dobro poznata priča, Mauro je poslije rasturio prijateljstvo da bi stigao do fatalne Wande.

Sada je jedna od najpoznatijih žena u svijetu nogometa opet u centru pažnje. Ovog puta ne zbog Maxija Lopeza, već legendarnog Dijega Armanda Maradone.

wanda

Već neko vrijeme se nagađa o tome da je bila i u vezi s ponajboljim igračem u historiji, a tračevi su počeli kada je kamera uhvatila Naru u donjem rublju s njegovim potpisom još 2006. godine. Mirtha Legrand, legendarna argentinska glumica i voditeljica, izjavila je u jednoj televizijskoj emisiji da je ta veza zaista postojala.

wanda

''Bila sam na ručku i trebala sam uskoro snimati, kada mi je prišla Wanda Nara. Pitala me zašto je ne pozovem u emisiju, a ja sam odgovorila: 'Ti si ona koja je bila u vezi s Maradonom? Zbog vas nisam mogla spavati noćas''', rekla je.

''Bila sam u predsjedničkom apartmanu pored njih, nisam mogla spavati od buke. Ne znam šta su radili, valjda pomicali namještaj'', dodala je pomalo cinično Mirtha.

wanda1

Zanimljivo, Maradona je tokom kvalifikacija za SP 2018. kritikovao Naru jer je, po njemu, zvala selektore i tražila da Icardi igra. 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti