05. 01. 2020 - 18:01
RONALDO ODLAZI IZ JUVENTUSA? Otkriveno i u kojem klubu želi...
907
Shares
RONALDO ODLAZI IZ JUVENTUSA? Otkriveno i u kojem klubu želi nastaviti karijeru

RONALDO ODLAZI IZ JUVENTUSA? Otkriveno i u kojem klubu želi nastaviti karijeru

05. 01. 2020 - 18:01
0
Shares

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena ugovorom je vezan do ljeta 2022.

Španski tabloid Don Balon objavio je senzacionalnu vijest. Naime, tvrde da Cristiano Ronaldo želi napustiti Juventus i da bi se transfer mogao dogoditi već ove godine. Navodno mu je želja uključiti se u borbu za sve što se može osvojiti, uključujući i Zlatnu loptu.

Ističu da se Portugalac ne želi vratit u Real Madrid nego da želi isprobati nešto novo. Od pet najboljih liga još nije igrao u Francuskoj i Njemačkoj. Iako PSG ima najviše novaca, on bi navodnio htio zaigrati za Bayern i s Robertom Lewandowskim pokoriti Europu.

Njemački velikan nije osvojio Ligu prvaka od 2013. i sigurno bi im se s Portugalcem povećale šanse za to.  Ronaldo je, inače, ugovorom vezan za Juventus do ljeta 2022.

Ronaldo ove godine nije bio u užoj konkurenciji za najvažnije nogometne nagrade, međutim godinu je ipak zaključio s jednim velikim priznanjem. Naime, po šesti put u karijeri dobitnik je nagrade Globe Soccer Awards za najboljeg nogometaša godine na svečanosti koja je u prošlu nedjelju održana u Dubaiju.

Njegov najveći konkurent Argentinac Lionel Messi ove je godine osvojio Zlatnu loptu France Footballa, te nagradu za najboljeg igrača svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), dok je Nizozemac Virgil van Dijk proglašen najboljim u izboru Europske nogometne federacije (UEFA). Portugalac se nije pojavio na tim izborima, no u Dubaiju je osobno primio nagradu.

Učitaj još novosti