28. 12. 2019 - 18:17
KRALJ TENISA I PRINC DUBAIJA: Ovakav susret Novak Đoković još...
907
Shares
KRALJ TENISA I PRINC DUBAIJA: Ovakav susret Novak Đoković još nije doživio!

KRALJ TENISA I PRINC DUBAIJA: Ovakav susret Novak Đoković još nije doživio!

28. 12. 2019 - 18:17
0
Shares

Novak Đoković je tolika svjetska zvijezda da najbogatijim ljudima na svijetu prija što su se sreli sa drugim teniserom svijeta.

Novak je objavio fotografiju sa šeikom Hamdanom bin Mohamed bin Rašid Al Maktumom, kome je bilo izuzetno drago da se nađe u društvu srpskog tenisera. 

"Uvijek sam imao veliku strast, posvećenost i ljubav prema sportu i blagostanju. Upotrijebio sam to u profesionalnoj karijeri i iskoristio da stvaram sebi izazove, rastem i napredujem na svakom nivou, svakog dana, ali sam koristio to i da inspirišem ljude oko sebe i kao osnovu za dobre stvari - disciplinu, takmičarski duh, fer plej, jedinstvo i timski rad. Na svom putu sam sreo mnoge entuzijaste koji vole sport, ali Vi, Faz, podigli ste strast, posvećenost i poštovanje prema sportu na novi nivo. Cijenim vaš rad i sretan sam što sam bio na usluzi u toj fantastičnoj misiji da približite svoju ljubav prema sportu i drugim ljudima", napisao je Đoković na slici sa krunisanim princem Dubaija.

nole

Inače šeik Hamdan bin Mohamed baži za poetu. Poznat pod nadimkom Fazza poznat je po pisanju romantičnih i patriotskih pjesama, osvajač je zlatnih medalja u konjičkom sportu, a u slobodno vrijeme se bavi ronjenjem i paraglajdingom. Zanimljivo da se posle vesti da su Ujedinjeni Arapski Emirati dobili organizaciju World Expo sajma naredne godine popeo na vrhu Burdž Kalife i mahao zastavom svoje otadžbine.  

"Hvala Novače na lijepim riječima. Bilo je zaista lijepo vidjeti te. Nastavi to što radiš i inspirisaćeš ljude sportom, kao što si već uradio sa milionima širom svijeta", odgovorio mu je Fazza.

Đoković se trenutno priprema za novu sezonu i Australijan open na kom će braniti titulu osvojenu prošle godine.

Učitaj još novosti