23. 12. 2019 - 08:20
Oglasio se i Badr Hari nakon povrede: Ove riječi odzvanjaju!...
907
Shares
Oglasio se i Badr Hari nakon povrede: Ove riječi odzvanjaju! DIGAO JE NA NOGE SVE FANOVE

POJAS ĆE BITI MOJ!

Oglasio se i Badr Hari nakon povrede: Ove riječi odzvanjaju! DIGAO JE NA NOGE SVE FANOVE

23. 12. 2019 - 08:20
0
Shares

Dva dosadašnja meča između Riko Verhoven (Rico Verhoeven)  i Badr Harija su završila nevjerojatnim povredama. Oba puta je Marokanac bio taj koji nije uspio završiti meč do kraja. U subotu u nizozemskom Arnhemu, na Gloryjevom Collision 2 eventu, kontroverzni borac je bio jako blizu pobjede nakon što je dva puta rušio aktuelnog prvaka, ali ponovo nije imao sreće!

832f1e25-4ca1-4115-a2ff-67fb634a655d-badri

Prvi put je kobna bila povreda ruke, a ovaj put je Hariju stradala noga otprilike jednu minutu nakon početka treće runde. Do tada je već dva puta Gloryjevog šampiona slao na pod i izgledalo je kao da bi mogla uslijediti smjena na tronu kraljevske divizije. Marokanac je u jučerašnjem obraćanju javnosti najavio povratak, a time vjerovatno i treći pokušaj lova na Gloryjev pojas! 

- Želim zahvaliti svojoj vojsci navijača na nevjerovatnoj borilačkoj noći. Bili ste nevjerojatni i ne mogu vam opisati kako sam se osjećao kada sam ulazio u ring u toj ludoj atmosferi. Bilo je jedinstveno i toliko sam ponosan što sam imao vašu podršku iza sebe - napisao je Hari na svom Instagramu te je nastavio: 

big-1577009978-badr-hari-se-oglasio-volio-bih-da-sam-vam-poklonio-ovu-pobjedu-ali-allah-je-zelio-drugacije

- Možete vjerovatno zamisliti koliko mi je teško prihvatiti ovaj ishod. Pokazao sam svijetu da sam i dalje najdominantniji borac u teškoj kategoriji. Također sam potpuno siguran da ću dohvatiti taj pojas - kazao je on.

rico-verhoeven-l-neemt-het-op-tegen-badr-hari-r-foto-anp

Marokanac se na kraju obratio i svom protivniku Ricu Verhoevenu... 

rico-verhoeven-badr-hari-008-696x392

- Također bih htio zahvaliti Ricu Verhoevenu na njegovom nevjerovatnom spotskom ponašanju nakon moje povrede. Vratit ću se! Budite spremni! - zaključuje Hari. 

Učitaj još novosti