18. 12. 2019 - 22:49
ZAVRŠILO JE BEZ GOLOVA, ALI REAL JE POKRADEN Priznali su to...
907
Shares
ZAVRŠILO JE BEZ GOLOVA, ALI REAL JE POKRADEN Priznali su to čak i Katalonci, svi se pitaju gdje je bio VAR?!

EL CLASICO

ZAVRŠILO JE BEZ GOLOVA, ALI REAL JE POKRADEN Priznali su to čak i Katalonci, svi se pitaju gdje je bio VAR?!

Sport.ba
18. 12. 2019 - 22:49
0
Shares

Barcelona i Real Madrid remizirali su u prvom El Clasicu ove sezone. Prvi put nakon 2002. nije bilo golova, ali moglo je da je sudac dosudio barem jedan penal za Real.

barcelona

Sporna situacija dogodila se u prvom poluvremenu kada je Ivan Rakitić nakon kornera povukao Raphaela Varanea. Isti je igrač u drugom navratu dobio i udarac u kaznenom prostoru, ali sudac Alejandro Hernandez Hernandez nije se nijednom oglasio, niti pogledao VAR.

Nakon utakmice i Madriđani i Katalonci slažu se da se Rakitić provukao s penalom.

elclasicomessigriezmann

"Rakitić je povukao Varanea, to je vrlo jasno. To je vrlo čist penal. Gdje je bio VAR?", rekao je Andujar Oliver, bivši sudac i sudački ekspert Marce, piše Gol.hr.

Katalonski Mundo Deportivo slaže se da se Rakitić provukao s čistim penalom, ali navode da druga situacija nije bila za penal jer ''udarac nije bio dovoljnog intenziteta.'' S tim se ne slaže Asov sudački stručnjak Iturralde Gonzales, također bivši sudac, koji tvrdi da su obje situacije bile za najstrožu kaznu.

elclasico-balelenglet

"Svako gura na svoju stranu. Normalno", izjavio je Rakitić o spornoj situaciji, a o svemu se oglasio i Sergio Ramos.

navijacibarcelona

"Vidjeli smo obje situacije na poluvremenu i izgledaju vrlo jasno, obje su bile za penal, ali to sada ne možemo promijeniti. VAR je tu da pomogne, nismo imali sreće. Drugom prilikom mi ćemo napraviti penal koji suci neće provjeriti'', rekao je Realov kapiten.

Učitaj još novosti