16. 12. 2019 - 14:06
MIHAJLOVIĆ SE TUŽNO OBRATIO ITALIJI "Nažalost, ja ne mogu...
907
Shares
MIHAJLOVIĆ SE TUŽNO OBRATIO ITALIJI

TRENER BOLOGNE

MIHAJLOVIĆ SE TUŽNO OBRATIO ITALIJI "Nažalost, ja ne mogu više... Donirajte!"

16. 12. 2019 - 14:06
0
Shares

Fudbaleri Bologne ostvarili su veliku pobjedu protiv Atalante u 16. kolu Serije A sa 2:1, a uvod u meč napravio je trener domaćih Siniša Mihajlović koji je pozvao sve u Italiji da doniraju koštanu srž.

Kako prenose mediji u Italiji, Mihajlović se u ime Italijanske asocijacije za borbu protiv leukemije, limfoma i mijeloma obratio javnosti.

"Zahvalan sam svima u asocijaciji, kao i doktorima. Istraživanja su napredovala i zahvaljujući tome, strašna bolest kao ova sa kojom se ja borim postala je izlječiva. Prije svega, sve što želim da kažem je: 'PREVENCIJA JE FUNDAMENTALNA'. Kontrolišite sebe jer je to od velikog značaja", istakao je Mihajlović, kako prenosi Telegraf, pa poslao dvije važne poruke:

"U Italiji ne ulažemo dovoljno. Zaostajemo za zemljama na sjeveru, za Sjedinjenim Američkim Državama, za Njemačkom... Koštana srž spasava živote, zato donirajte. Nažalost, ja ne mogu više. I, kažem svima koji mogu: Donirajte!"

Da podsjetimo, Siniša Mihajlović posljednjih nekoliko mjeseci se bori sa leukemijom, a poslije primljenih terapija njegovo stanje je stabilno.

Učitaj još novosti