13. 12. 2019 - 14:14
NANIO TEŠKE POVREDE ŽENI I KĆERCI Evo kakva je kazna izrečena...
907
Shares
NANIO TEŠKE POVREDE ŽENI I KĆERCI Evo kakva je kazna izrečena siledžiji Milanu Guroviću

BIVŠI KOŠARKAŠ

NANIO TEŠKE POVREDE ŽENI I KĆERCI Evo kakva je kazna izrečena siledžiji Milanu Guroviću

13. 12. 2019 - 14:14
0
Shares

Bivši košarkaš Milan Gurović sklopio je sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u kom je priznao da je bio nasilan prema supruzi i kćerki na osnovu kog je osuđen na 10 mjeseci kućnog zatvora, potvrđeno je "Blicu".

Na osnovu istog sporazuma Guroviću je izrečena mjera zabrane prilaska u trajanju od 6 mjeseci, a koji je sud potvrdio.

Bivši košarkaš Milan Gurović je poslije dva dana provedena u pritvoru pušten na slobodu, a službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave nanogicu za elektronski nadzor u prostorijama u kojima će služiti kaznu.

Milan Gurović uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u porodičnom stanu na Novom Beogradu u utorak uvečer brutalno pretukao suprugu Tanju (43) i kćerku Milicu (16).

Gurović, koji je u braku sa Tanjom više od dvije decenije i sa kojom ima četvoro djece, tvrdi da je bio napadnut i da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona na to ne pristaje.

Navodno, kako je izjavio, Tanja je u besu nasrnula na njega, pljunula ga i gurnula. Nakon toga, on ju je uhvatio za vilicu i odgurnuo od sebe. Po njemu, to je bilo sve. Tvrdi da supruzi nije nanio nijedan udarac, niti ogrebotinu i da su eventualne promjene na njenom licu posljedica nedavne intervencije botoksom.

Tanja Gurović je na saslušanju u policiji rekla da ju je suprug udarao pesnicama po glavi, da je pala na zemlju, a da je Milan i nakon toga nastavio da je bije. Tada je, uplašena za majku, reagovala njihova kćerka Milica, što je dodatno iznerviralo košarkaša, pa je dijete, kako tvrdi Tanja Gurović, "izvuklo deblji kraj" zadobivši od udarca povredu nosa.

Učitaj još novosti