11. 12. 2019 - 08:47
DOBIO OTKAZ: Carlo Ancelotti više nije trener Napolija, evo ko...
907
Shares
DOBIO OTKAZ: Carlo Ancelotti više nije trener Napolija, evo ko će ga naslijediti

DOBIO OTKAZ: Carlo Ancelotti više nije trener Napolija, evo ko će ga naslijediti

11. 12. 2019 - 08:47
0
Shares

Nedugo nakon što je italijanski Napoli pobijedio Gent s uvjerljivih 4:0 i time izborio osminu finala Lige prvaka, iz tog kluba su potvrdili da su smijenili trenera Carla Ancelottija.

Napoli je u utorak na svom stadionu već nakon 37 minuta utakmice vodio s 3-0 protiv belgijske momčadi, a strijelac sva tri pogotka bio je Poljak Milik. Kod prvoga gola u 3. minuti jako mu je pomogao vratar Genka, 17-godišnji Maarten Vandevoordt koji je postao najmlađi golman koji je branio u povijesti Lige prvaka. No svoj debitantski nastup neće pamtiti po dobrom jer se kod prvoga gola Talijana spetljao prilikom povratne lopte svog braniča i praktički poklonio gol Napoliju.  U drugom dijelu je Mertens iz penala zabio i četvrti gol za Talijane.

Ancelotti je i prije te utakmice dao naslutiti da bi mu ona mogla biti posljednja na klupi Napolija, što je bila istina jer se klub ubrzo nakon susreta službeno oglasio i potvrdio da je trener dobio otkaz.

U Napoliju već duže vrijeme vlada kaotična situacija koja je kulminirala ove sezone nakon što je poslije nekoliko poraza predsjednik Napolija De Laurentiis naredio nogometašima da moraju u karantenu, a oni su to odbili. Ancelotti je podržao svoje igrače i tu je počeo njegov kraj.

Kao glavni favorit za njegovog nasljednika spominje se legenda Milana Gennaro Gattuso koji je bez angažmana od kraja prošle sezone.

:

Učitaj još novosti