10. 12. 2019 - 14:52
"Rashford može da dostigne Ronalda!"
907
Shares

SOLSKJAER SASVIM JASAN:

"Rashford može da dostigne Ronalda!"

Sport.ba
10. 12. 2019 - 14:52
0
Shares

Trener fudbalera Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer rekao je danas da napadač "crvenih đavola" Marcus Rashford ima potencijal da dostigne nivo jednog od najboljih fudbalera današnjice Cristiana Ronalda, ali da je za to neophodno da nastavi da vrijedno radi i da se usavršava.

"Vrlo lako mogu uporediti njih dvojicu, po vještinama, stavovima, atributima. Rashford ima veliku šansu da postane vrhunski igrač, nadam se da će nastaviti u istom pravcu", rekao je Solskjaer, prenosi portal goal.com.

rashford

Klub sa Old Trafforda je u 16. kolu Premier lige zabilježio pobjedu nad gradskim rivalom Manchester Cityjem (2:1), a strijelac prvog gola bio je upravo Rashford. On je bio strijelac i u pobjedi protiv Chelseaja, ali je nakon toga upisao samo jedan pogodak u sljedećih sedam mečeva. Ipak, Solskjaer ističe da to nije razlog za brigu.

"Ne želim da pričam o broju golova, sve dok je on fokusiran i dok stvara šanse na utakmicama, postizaće i golove", zaključio je Solskjaer.

rashford

Manchester United trenutno se nalazi na petoj poziciji tabele Premier lige, sa 24 boda. U narednom kolu ugostiće ekipu Evertona, dok ih prije te utakmice očekuje duel grupne faze Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Učitaj još novosti