10. 12. 2019 - 09:41
WESTBROOK JE ZBOG BJELICE POSTAO SPRDAČINA: Vikao "Gotovo je",...
907
Shares
WESTBROOK JE ZBOG BJELICE POSTAO SPRDAČINA: Vikao

NBA

WESTBROOK JE ZBOG BJELICE POSTAO SPRDAČINA: Vikao "Gotovo je", a onda se pojavio Srbin i zapušio mu usta za sva vremena (VIDEO)

Sport.ba
10. 12. 2019 - 09:41
0
Shares

Nevjerovatan meč priredili su nam kasno sinoć Houston i Sacramento. Ljubitelji NBA košarke zaista su mogli uživati, a sam susret obilovao je adrenalinom.

harden-westbrook-houston-rockets-660x440

Rusell Westbrook je od potencijalnog heroja navijača Rocketsa postao samo lik s kojim se sprdaju svi ljubitelji NBA, a krivac za to je niko drugi do Nemanja Bjelica.

Srpski reprezentativac je donio Kingsima nad Houstonom gotovo nestvarnom trojkom koju je postigao u posljednjoj sekundi utakmice.

bjelicakingsGotovo ništa nije slutilo na trijumf Sacramenta, pogotovo kada je Westbrook poslije prodora položio loptu u koš za 118:116. Na semaforu je stajalo samo nekoliko sekundi do kraja utakmice.

Zatražio je u tom trenutku trener Sacramenta tajmaut, dok je bivša prva violina Oklahome slavljenički išla ka svojoj klupi i glasno ponavljala "Game over" (Igra je gotovo). Njegove sjajne poene pogledajte OVDJE.

westbrook

Nije ni sanjao šta će se ubrzo dogoditi, niti računao da je sekunda vremena dovoljna Srbinu da ispali šut i pogodi trojku za pobjedu 119:118.

Zato se sada mnogi sprdaju sa bivšim MVP-jem koji je prerano počeo sa slavljem. OVDJE možete pogledati trojku Bjelice koja je izazvala muk u dvorani...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti