10. 12. 2019 - 15:50
Ne razmišlja o kraju karijere: Bezvremenski Joaquin otkrio...
907
Shares
Ne razmišlja o kraju karijere: Bezvremenski Joaquin otkrio daljnje planove u karijeri

ŽELI OSTATI U ANDALUZIJI

Ne razmišlja o kraju karijere: Bezvremenski Joaquin otkrio daljnje planove u karijeri

10. 12. 2019 - 15:50
0
Shares

Joaquin Sanchez Rodriguez, igrač je koji je bio predstavnikom 23-člane španske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. U Japanu i Južnoj Koreji, Ljeta Gospodnjeg 2002.

Ovaj 38-godišnjak u dresu svog matičnog i zasigurno najdražeg kluba, seviljskog Betisa, prošlog vikenda je zabio hattrick, te tako postao najstariji u povijesti Primere kome je to pošlo za nogom, a za to mu je bilo dovoljno svega 20 minuta, piše Germanijak. 

Ovaj ofanzivac koji ordinira prije svega po desnoj strani, još ne razmišlja o kraju karijere. Štoviše, kako prenosi Marca, Joaquin rezonira kao da je u zenitu karijere:

„Bliži se vrijeme kad ću sa ljudima iz svog Betisa sjesti za stol i, ako se dogovorimo, potpisati novi ugovor“, dao je do znanja novinarima.

„Znam da su oni sretni sa mnom, a i ja sam sretan u ovom klubu. Sve je pitanje sreće. Uživam na terenu igrajući, a samim time više jer i momčadi ide dobro.“

Kako odaje, on bi bio prvi koji bi se povukao kad bi znao da ne može dati doprinos. No on, poput recimo Zlatana Ibrahimovića ili košarkaša Luisa Scole, na neki način proživljava drugu mladost.

„Održava me to što se osjećam zaista dobro. Radim ono što moram, borim se za svoje mjesto na terenu, baš kao svaki drugi igrač u sastavu“, zaključio je.

Učitaj još novosti