09. 12. 2019 - 22:46
Musemić: Direktorica Sabrina Buljubašić je obećala da me neće...
907
Shares
Musemić: Direktorica Sabrina Buljubašić je obećala da me neće smijeniti, a onda je digla ruku za moj odlazak

GOSTOVAO NA N1

Musemić: Direktorica Sabrina Buljubašić je obećala da me neće smijeniti, a onda je digla ruku za moj odlazak

Sport.ba
09. 12. 2019 - 22:46
0
Shares

Bivši šef stručnog štaba FK Sarajevo s kojim je osvojio duplu krunu prošle sezone, Husref Musemić, bio je večeras gost u emisiji N1 televizije.

„Nakon odlaska dobio sam mnogo poruka od bivših igrača. Željeli su zahvaliti na saradnji i poželiti sreću. Pozdravili smo se na kulturan način. Kao što sam i ja njima poželio sreću kada sam odlazio. Možda se ponovo sretnemo negdje, na nekoj utakmici, u gradu“, kazao je Musemić.

Doskorašnji strateg Bordo kluba je zatim podsjetio da je došao u klub kada je Sarajevo imalo samo pet od mogućih 15 bodova.

„Treneri su kasnije dolazili i zaticali klub na prvom ili drugom mjestu. To je kao da imate startnu poziciju, pol position u Formuli. Osvojili smo trofeje, promovisali smo mlade. Igrali smo dobro. Prvi smo bili. Mnogo je dobrih stvari. Nedavno sam potpisao novi ugovor na dvije godine. Kada smo razgovarali o produženju Sabrina Buljubašić mi je rekla dok sam prvi da me niko ne može smijeniti. A ona je sada digla ruku za smjenu. Toliko o njoj. Nije otad prošlo ni pet mjeseci“, dodao je Musemić.

Podršku su mu dali navijači Čelika i Tuzla Cityja, koji bi ga voljeli vidjeti na klupi svojih ekipa.

„Sada odmaram, još ću odmoriti. Planiram otputovati na nekoliko dana. Hvala svima koji me žele vidjeti na klupi. Teško je i da ću se nekada vratiti i na klupu Sarajeva“, kazao je, između ostalog, Musemić, dodajući da su male šanse da bude izabran za selektora BiH, te da ne zna ko će biti njegov nasljednik na bordo klupi.

Podsjećamo, tim s Koševa je bez njega na klupi odigrao samo 1:1 protiv posljednjeplasirane Zvijezde 09, ali je uprkos tome osvojio jesenju titulu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti