09. 12. 2019 - 11:28
ZIDANE OTKRIO ŠTA ĆE URADITI SA JOVIĆEM Ovaj potez niko nije...
907
Shares
ZIDANE OTKRIO ŠTA ĆE URADITI SA JOVIĆEM Ovaj potez niko nije očekivao

NAKON MJESEC DANA

ZIDANE OTKRIO ŠTA ĆE URADITI SA JOVIĆEM Ovaj potez niko nije očekivao

09. 12. 2019 - 11:28
0
Shares

Više od mjesec dana je prošlo otkako je Luka Jović posljednji put zaigrao za Real Madrid. Bilo je to u meču protiv Betisa kada je "kraljevski klub" jurio pobjedu i kada je srpski napadač ušao sa klupe u posljednjih desetak minuta. Našao se tada i u šansi za gol, ali nije pomogao Realu da izbori nešto više od 0:0.

Kao što priliči najvećem klubu na svijetu, tako je i Jović pod posebnom lupom javnosti. Plaćen je mnogo ljetos, a postigao je tek jedan gol na 11 utakmica. U svakom drgom klubu na svijetu bi to bio problem, ali u Realu nije. Zinedine Zidane ima previše dobrih i skupih igrača u ofanzivi, srpskom napadaču ostaje da čeka šansu. Sve spekulacije i tračevi da Jović nije zadovoljio i da bi mogao da napusti klub će ostati samo na tome.

Španski mediji pišu da Zidane ozbiljno računa na Jovića iako mu nije dao šansu da zaigra u prethodnih šest utakmica u prvenstvu i Ligi prvaka. Na posljednjoj utakmici protiv Espanyola je htio da ga uvede, ali mu je planove pokvario crveni karton Ferlanda Mendyja, pa je na teren neplanirano morao Eder Militao. 

Ipak, Jović bi već na sljedećem meču trebao dobiti šansu. I to u startnoj postavi. Španski mediji najavljuju da će Jović biti u prvoj postavi na gostovanju Bruggeu u posljednjem meču grupne faze Lige prvaka.

Real je već obezbijedio plasman dalje, a ne može da bude prvi u grupi. Očekuju ga jako bitna gostovanja u prvenstvu protiv Valencije i Barcelone, tako da je Karimu Benzemi neophodan mali predah, prenosi Mozzartsport. A jedini koji može da igra umjesto njega je Jović.

Meč u Bruggeu će biti idealna prilika da Jović popravi golgetersko samopouzdanje. Lokalni mediji u Madridu otkrivaju i da će to biti neka vrsta nagrade jer je Zidane jako zadovoljan fizičkom spremom i intenzitetom rada koje Jović pokazuje na treninzima.

Učitaj još novosti