09. 12. 2019 - 09:53
RUIZ STARIJI OSUDIO SINA Skupe zabave i Rolls Royce su mu bili...
907
Shares
RUIZ STARIJI OSUDIO SINA Skupe zabave i Rolls Royce su mu bili važniji. Sad će ga svi prijatelji napustiti!

NAKON PORAZA

RUIZ STARIJI OSUDIO SINA Skupe zabave i Rolls Royce su mu bili važniji. Sad će ga svi prijatelji napustiti!

09. 12. 2019 - 09:53
0
Shares

Andy Ruiz Jr. je u subotu jednoglasnom odlukom sudija poražen od Anthonyja Joshue, koji je tako u svoje vlasništvo vratio četiri svjetska pojasa. 

Meksički borac je nakon borbe osjetio potrebu da se izvini svojoj porodici i trenerima zbog slabe pripreme uoči borbe.

"Moj otac, moj tim i ja smo razgovarali, trebao sam ih više slušati. Nisam se trebao udebljati. Pokušao sam se sam pripremiti. Oprosti, Manny (njegov trener Robles) i oprosti, tata. Trebao sam vas više slušati", rekao je Ruiz Jr. na konferenciji za medije odmah nakon meča.

Njegov otac je sada dao brutalno iskren intervju u kojem je detaljno opisao koliko je loš bio njegov kamp.

"Andy je mislio da će mu težina dobro doći u borbi. Rekao sam mu prije mjesec da mu nije dobra težina i da će biti umoran, da se neće moći kretati. Trebao je izgubiti na težini. Prekomjerna težina, to je bio problem. Bio je pretežak za njegovo tijelo. Ništa nije napravio kako treba pa je sad naučio lekciju. Rekao sam mu da mora smršaviti. Nije me slušao zbog slave. Važniji su mu bili Rolls Royce, i njegovi prijatelji, priređivao je zabave i nije slušao nikoga", rekao je Andy Ruiz Sr. za Boxing Social pa dodao:

"Sada će biti drugačije jer će ga svi prijatelji napustiti. Napravit ćemo dobar kamp i angažirati dobrog psihološkog trenera. Nismo imali dobrog psihološkog trenera. Sav trening je odradio sam. Govorio sam mu da mora imati dobrog psihološkog trenera, ali nije me slušao. Sad kad zna da mu treba, poslušat će me, angažirati ga i smršaviti. Tada će biti i jak. Bit će drugačiji tip", zaključio je Ruiz stariji.

Učitaj još novosti