03. 12. 2019 - 09:19
BIJESNI SU ZBOG OPTUŽBI I NE ŽELE DA ŠUTE: Da li je Zvezda...
907
Shares
BIJESNI SU ZBOG OPTUŽBI I NE ŽELE DA ŠUTE: Da li je Zvezda namjestila meč s Bayernom?

REAGOVALI IZ RADNIČKOG NA PROZIVKE

BIJESNI SU ZBOG OPTUŽBI I NE ŽELE DA ŠUTE: Da li je Zvezda namjestila meč s Bayernom?

Sport.ba
03. 12. 2019 - 09:19
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Fudbalski klub Radnički najoštrije osudio je "pokušaje pojedinih medija" da, kako piše u saopštenju, "unize" pobjedu nad Javorom sa 7:0 i naruše ugled i čast.

Sopštenje Nišlija vam prenosimo u cijelosti:

Od kada je Radnički počeo da ostvaruje odlične rezultate u poslednjih nekoliko godina svedoci smo kontinuirane kampanje da se omalovaži svaki naš rezultat. Sada je već postalo uobičajno da kada Radnički pobeđuje da se onda u medijima poturaju razne neistine.

To se desilo i sada. Opet se pokazalo da ono što pojedinci ne mogu da oproste Radničkom je pobeda i uspeh. Pitamo sve kako je moguće da neko tvrdi da se može namestiti da neko postigne, odnosno primi sedam golova na jednoj utakmici? Da li je i Crvena zvezda namestila meč sa Bajernom iz Minhena?

Pitamo se da li je trebalo da na 3:0 kažemo našim fudbalerima da ne igraju napadački jer će nas neko optužiti za nameštanje rezultata. Sedam golova Radnički je dao iz igre, nije bilo penala, nije bilo crvenog kartona za protivnika i zaista je zlonamerno i neozbiljno od pojedinaca da tvrde da je neko uticao na konačan ishod meča.

1Foto: Starsport©

Napadnuti smo prljavim oružjem i to od onih koji na terenu nisu mogli da nam daju jedan gol. Radnički je u svakom slučaju svoj kvalitet pokazao na terenu, a onima koji ne vole Radnički koji pobeđuje ostavljamo da se koriste prljavim sredstvima jer samim tim i sportskoj javnosti pokazuju ko su oni.

Naravno da je najlakše za sve u Ivanjici da zbog rezultatskog debakla odgovornost traže u „višoj sili“, umesto u svojim redovima, ali to ne opravdava pojedine medije koji su na tendenciozan način taj nesumnjivi neuspeh Javora iskoristili kako bi se opet obračunali sa Radničkim, bez navođenja bilo kakvih činjenica - piše u saopšenju Radničkog.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti