29. 11. 2019 - 17:54
ARSENAL NE GUBI DRAGOCJENO VRIJEME Pronašli su zamjenu,...
907
Shares
ARSENAL NE GUBI DRAGOCJENO VRIJEME Pronašli su zamjenu, navijači u transu: Osvojio je čak 3 Lige prvaka, platit će ga suhim zlatom

ANCELOTTI BI MOGAO PREUZETI TOPNIKE

ARSENAL NE GUBI DRAGOCJENO VRIJEME Pronašli su zamjenu, navijači u transu: Osvojio je čak 3 Lige prvaka, platit će ga suhim zlatom

Sport.ba
29. 11. 2019 - 17:54
0
Shares

Može li trener Napolija Ancelotti spasiti Topnike? Arsenal bi se mogao okrenuti Carlu Ancelottiju nakon što su jutros otpustili Unai Emeryja, prenosi Telegraph.

Nakon šokantnog poraza od 2-1 kod kuće protiv Frankfurta u Europskoj ligi, Topnici nisu imali drugog izbora nego da otpuste svog trenera. Emeryju je jutros serviran otkaz.

jakna-emery

Fokus će se odmah okrenuti ka osiguravanju Emeryjevog dugoročnog nasljednika, a The Telegraph vjeruje da je jedan od  najiskunijih i najuspješnijih menadžera u nogometu.

60-godišnji Ancelotti je trenirao Juventus, AC Milan, PSG, Real Madrid i Bayern Munchen tijekom dosadašnje povijesne karijere, osvojivši šest europskih kupova i tri Lige prvaka.

carloancelotti-1

Možda je najvažnije da je simpatični Talijan okusio uspjeh u Premier ligi sa Chelseajem 2010. godine, što je učinio za ekipu koja je sadržavala Didier Drogbu, Frank Lamparda i John Terryja u jednom od najboljih natjecanja u povijesti.

Izvještaj dodaje da Ancelotti neće biti jeftin, gdje traži najmanje 12 miliona funti godišnje plate. Da li će opet u London, sada samo u crveni dio grada, ostaje da vidimo...

ancelotti-rueda-de-prensa-psg-900x600

(Sport.ba)

Učitaj još novosti