28. 11. 2019 - 12:45
ŠOK, KOMENTATOR NA RTS-U: Dembeleu psihijatar zabranio da...
907
Shares
ŠOK, KOMENTATOR NA RTS-U: Dembeleu psihijatar zabranio da gleda por*iće

ŠOK, KOMENTATOR NA RTS-U: Dembeleu psihijatar zabranio da gleda por*iće

28. 11. 2019 - 12:45
0
Shares

Tokom poluvremena sinoćnih utakmica Lige šampiona u studiju RTS je, kao komentator, sjedio Rade Bogdanović. Nekadašnji igrač Atletiko Madrida je na svoj način, bez dlake na jeziku, u jednom dahu, predočio detaljno slučaj Muse Dembele. A razlog za to bila je povreda mladog igrača Barselone na početku meča, koji je morao da napusti teren.

"Mi živimo u vremenu apsurda. Dembele je plaćen, sa bonusima, 150 miliona eura. Toliko treba Kliničkom centru da se totalno renovira i da se u njemu liječi 7.000.000 stanovnika. Njegov transfer je iznosio 35 odsto vrednosti Komercijalne banke. Barselona mu je prvo angažovao nutricionistu da mu objasni da ne treba da se hrani u restoranima brze hrane. Zatim su mu doveli psihijatra da mu objasni da je profesionalni fudbaler da po noći ne smije da gleda por*iće i da sa svojim rođacima organizuje video igre na profesionalnom nivou.

Zamislite čovjek sa pet, šest miliona eura neto plate je sve to sebi dozvolio. Jeste on mlad, ali je iluzorno pričati o takvim sportistima u vremenu u kom živimo", rekao je u emisiji RTS Rade Bogdanović, sa grimasom na licu: batali dijete fudbal, nije to za tebe.

I to nije bilo sve jer Bogdanović prati razvojni put Dibale. Povreda ga ni malo nije iznenadila:

"Musa svake godine u oktobru, novembru, kada ga neko odvali on se povredi. Prošle godine bio je to butni mišić, sada je vjerovatno zglob. Sve su to povrede koje su trajale po dva tri meseca", rekao je komentator.

Učitaj još novosti