28. 11. 2019 - 08:50
RAKITIĆ GORIII! Donio utakmicu sezone, sjajan meč osim GREŠKE...
907
Shares
RAKITIĆ GORIII! Donio utakmicu sezone, sjajan meč osim GREŠKE NA POČETKU

RAKITIĆ GORIII! Donio utakmicu sezone, sjajan meč osim GREŠKE NA POČETKU

28. 11. 2019 - 08:50
0
Shares

Rakitić za igru u važnoj pobjedi Barcelone nad Borussijom Dortmund (3:1) u petom kolu Lige prvaka dobio je ovacije Camp Noua.

Barcelona ga nakon pet godina tjera, ali ako već mora otići, to radi u velikom stilu. Tek drugi put ove, po svemu sudeći zadnje sezone u Barceloni, bio je prvotimac momčadi u kojoj je do jučer bio nezamjenjivi član.

Ali za 78 minuta u igri protiv viceprvaka Njemačke pokazao je Barceloni bez kakve klase ostaje. Osim velike greške odmah na početku utakmice, kada je na centru predao loptu Borussiji, koja je poklon zamalo pretvorila u gol, odigrao je sjajan meč, prenosi portal "Index.r". 

Ističe to i Marca: "Odlično se oporavio nakon što je na samom startu zamalo skrivio gol za Borussiju. Ali kiks ga nije poljuljao i nakon toga je odlično igrao."

Isti izvor pod egidom "On fire", gdje ističe igrača koji je "gorio", dakle posebno se istaknuo dobrom igrom, napominje: "Povratak Rakitića i Busquetsa u momčad značio je Barcelonin povratak korijenima, jer s njima se u momčad vratila i ravnoteža, a mladi i sjajni Frenkie De Jong odlično se slagao s dvojicom simbola Barce."

U istom dijelu nastavlja: "Zahvaljujući balansu koji joj je donio Rakitić, Barcelona je odigrala najbolju utakmicu u Ligi prvaka ove sezone i po prvi put zasluženo pobijedila. Jer protiv Slavije i Intera se provukla. Rakitićevim povratkom konačno smo u sezoni punoj sumnji vidjeli dobru igru cijele momčadi."

Učitaj još novosti