26. 11. 2019 - 10:06
SLAVNA TUZLANKA DOTAKLA DNO: Bila je najljepša sportašica ovih...
907
Shares
SLAVNA TUZLANKA DOTAKLA DNO: Bila je najljepša sportašica ovih prostora, udana za Blaža Sliškovića, a danas se svađa po realityjima i duguje novac…

SLAVNA TUZLANKA DOTAKLA DNO: Bila je najljepša sportašica ovih prostora, udana za Blaža Sliškovića, a danas se svađa po realityjima i duguje novac…

26. 11. 2019 - 10:06
0
Shares

Osamdesetih godina nije legenda jugoslavenskog sporta niti mogla sanjati da će se jednog dana, desetljećima kasnije, morati za kruh svakidašnji svađati u reality showu 'Zadruga'.

No, i to se dogodilo. Posvetili su joj čak i epizodu 'Crno-bijelog svijeta' gdje se pričalo o prelasku Svetlane Kitić iz Beograda u Zagreb, sve u periodu dok je bila ogromna sportska zvijezda i supruga legendarnog Blaža Sliškovića.

Brak nije potrajao, ali Svetlanina karijera jest. Čak je 2010. godine po izboru IHF-a proglašena najboljom rukometašicom svih vremena. Pa što se onda dogodilo s ovom ikonom kada je morala ući u reality show? Nije imala baš puno životne sreće.

2001331-ceca-kitic01

Prvi brak s Blažom Sliškovićem trajao je kratko, udala se sa svega 19 godina, a on je imao niti 21. Ljubav je propala, po njezinim riječima jednog dana je pobjegla i vratila se roditeljima.

Nakon njega, udala se za Dragana Dašića s kojim je dobila sina, a potom i za estradnog menadžera Gorana Bogunovića, s kojim je dobila kćer Maru. Poslije je ispričala medijima da ju je Bogunović tukao.

cecablaz

Najtragičnija je priča koja se dogodilo kada je četvrti muž Zoran Kovačević Koča doslovno smaknut na kućnom pragu, svega dvije sedmice nakon što je Svetlana donijela na svijet njihovu kćer Aleksandru. Četvrti se put udala za pravnika Milana Magića, no razveli su se prije pet godina, piše Slobodna Bosna.

cecakitic

Sudjelovali su u notornim 'Parovima'. No, razlog sudjelovanju u realityjima mogao bi biti stravični kredit u švicarcima, koji joj je od života napravio pakao. Kredit za stan digla je u švicarskim francima, a onda su krenuli problemi, dobro poznati svima koji su se na taj potez odlučili. Stan joj je skoro završio na dražbi, a rukometašica se od stresa razboljela. U konačnici je sklopila ugovor s drugom bankom da do 70. godine plaća ratu za refinancirajući kredit.

ceca-kitic-dd197250-900x500

.

svetlana-ceca-kitic

Vratili su joj se zbog svega problemi sa štitnjačom, toliko stres nije mogla proživjeti bez posljedica na zdravlje. S problemima se nosila kako je znala i mogla, a realityji su se očito pokazali kao jedan od izlaza. Naime, sudjelovanje u 'Zadruzi' navodno se jako unosno i dobro plaća, a Svetlani bi to mogao biti izlaz u borbi s kreditima.

Učitaj još novosti