21. 11. 2019 - 21:22
JOSHUA ZAPREPASTIO "Istući ću tog gada i hoću da mi se svi...
907
Shares
JOSHUA ZAPREPASTIO

PRED REVANŠ

JOSHUA ZAPREPASTIO "Istući ću tog gada i hoću da mi se svi naklonite!"

Sport.ba
21. 11. 2019 - 21:22
0
Shares

Bliži se bokserski spektakl u Saudijskoj Arabiji, 7. decembra, kada će Anthony Joshua pokušati vratiti tri pojasa teškaškog prvaka svijeta protiv Andyja Ruiza, čovjeka koji ga je nokautirao i šokirao svijet.

Joshui je to očito zasmetalo jer je uoči revanša poslao možda i najoštriju poruku protivniku u karijeri. Kaže kako je motivacija bila problem u prvom njihovom dvoboju i da će sada prebiti Meksikanca.

"Prebit ću ga i pokazati koliko sam velik. Kad ga pobijedim, želim da se svi naklonite ispred mene i kažete mi koliko sam sjajan. Nisam preko noći postao pi*ka. I dalje se mogu dobro boriti", rekao je Joshua.

To je bio odgovor Ruizu koji je uoči meča poručio:

"Bio sam bolji borac tog dana jer sam ga pritiskao i bacao više udaraca. Anthony mi je tada, nakon onih sučevih brojanja, izgledao kao da ne želi nastaviti. Sada smo uvježbavali odgovor na sve što mislimo da će AJ raditi. Doveli smo sparing partnere koji će trčkarati oko mene. Bit ćemo spremni na sve. Namjeravam slijediti taktiku. Morat ću vršiti pritisak, raditi na tijelu i u konačnici ga slomiti, posebno u onom mentalnom dijelu."

Učitaj još novosti