21. 11. 2019 - 12:06
SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO NOVAKU ĐOKOVIĆU: Nakon posljednje...
907
Shares
SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO NOVAKU ĐOKOVIĆU: Nakon posljednje objavljene fotografije fanovi zabrinuti

SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO NOVAKU ĐOKOVIĆU: Nakon posljednje objavljene fotografije fanovi zabrinuti

21. 11. 2019 - 12:06
0
Shares

Novak Đoković je svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti prilično šokirao svoje navijače.

Teniska reprezentacija Srbije, predvođena Đokovićem, nalazi se u Madridu gdje od srijede kreće u pohod na Salataru u Dejvis kupu.

Tamo se Nole susreo sa asom FK Barselona, Đerarom Pikeom, koji je i zaslužan za reformu slavnog teniskog nadmetanja, pa su  odmah nastale zajedničke fotografije, koje  izazvale su burne reakcije.

"Bože, osušio se", bio je samo jedan od zabrinutih komentara na temu mršavljenja najboljeg srpskog sportiste uslijed dijete koje se pridržava već godinama, piše "Kurir".

2055551-novak-i-pike-u-teniskoj-kuci-dc-tima-srbije1-ff

Mršav ili ne to,  mu to  nije nimalo smetalo da se do svog posljednjeg nastupa u 2019, na završnom turniru u Londonu, bori sa Rafaelom Nadalom za prvo mjesto na ATP listi.

Srpski teniseri u sredu u 11 sati kreću u pohod na Salataru u izmijenjenom formatu Dejvis kupa, a prvi rival biće im reprezentacija Japana.

U četvrtak od 11 časova nadmetaće se protiv Francuza. Igra se na dva dobijena seta, najpre dva meča u pojedinačnoj konkurenciji, a onda na red dolazi i susret dublova.

Na ovom takmičenju od takmičarskog bavljenja tenisem oprostit će se Janko Tipsarević koji, zanimljivo, ima više pobjeda u dresu reprezentacije od Novaka Đokovića.

Janko ima učinak 41-18 u Dejvis kupu, a Nole 34-10

Učitaj još novosti