21. 11. 2019 - 10:29
Khabib: 'McGregor je idiot, on uopće ne želi revanš'
907
Shares
Khabib: 'McGregor je idiot, on uopće ne želi revanš'

Khabib: 'McGregor je idiot, on uopće ne želi revanš'

21. 11. 2019 - 10:29
0
Shares

Revanš Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora neizbježna je tema kad god jedan od njih dvojice dobije medijski prostor...

Još od oktobra prošle godine i UFC-a 229 kada je doživio posljednji poraz u svojoj karijeri, McGregor uporno traži svoju priliku. No, s druge strane, Khabib ima nešto drugačije planove koji ne uključuju irsku MMA zvijezdu.

Nedavno je neporaženi Dagestanac jasno rekao da Conor treba ostvariti 10 pobjeda prije nego što dobije priliku za revanš, a sada je na jednom Q&A druženju s fanovima zaključio da njegov rival zapravo uopće ne želi njihov ponovni susret.

"Iskreno, mislim da on uopće ne želi taj meč. Zašto? Pa zato što sam ga prošli put prebio u četiri runde. Prebio, ugušio i natjerao na predaju. Bio je to znak da ne želi biti u kavezu sa mnom. 'Molim te pusti me' i takve stvari su se događale, a sada želi revanš...", rekao je Khabib, a onda objasnio da McGregor jednu takvu priliku prije svega mora zaslužiti.

"Ušli smo u četvrtu godinu od njegove posljednje pobjede. Ja sam do borbe za pojas morao u UFC-u nanizati 10 pobjeda. Tu čak ni ne brojim onih 16 izvan UFC-a. U svakoj borbi sam to zaslužio. Ne s jezikom već sa svime prikazanim u borbi. Tu se nas dvojica razlikujemo. On priča, a ja radim stvari. On je idiot, a mi ne dajemo pozornost idiotima", zaključio je, prema članku na RT.com, najdominantniji MMA borac današnjice.

Učitaj još novosti