17. 11. 2019 - 11:38
Ćiro otkrio kako je "pripremio" Dalića za ključnu utakmicu:...
907
Shares
Ćiro otkrio kako je

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Ćiro otkrio kako je "pripremio" Dalića za ključnu utakmicu: "Imao sam instinkt, rekao sam mu to..."

17. 11. 2019 - 11:38
0
Shares

Zlatko Dalić postao je prvi selektor nakon Ćire Blaževića koji je odveo Hrvatsku na dva uzastopna velika natjecanja. Ćiro je to napravio 1996. i 1998. godine kada je osvojio bronzanu medalju na Mundijalu.

Dalić ga je lani nadmašio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je Hrvatska osvojila srebro, a sada je, plasmanom na Evropsko prvenstvo 2020. godine, izjednačio i ovaj njegov rekord.

dalichrvatska

Ćiro je nakon slavlja na Rujevici stao pred novinarske kamere i s puno emocija govorio o velikom uspjehu Vatrenih, kao i osjećaju koji je imao kada je Hrvatska na poluvremenu gubila 1:0.

Ćiro je priznao da je uoči utakmice Daliću namjerno govorio da se pribojava ove utakmice, ali da to uopće nije bila istina.

"Najveće čestitke. Ovo je velika potvrda moći hrvatske reprezentacije i nije čudo da smo mi vice prvaci svijeta", rekao je Ćiro u prvoj rečenici pred kamerom Nove TV.

nikola-vlasic-hrvatska-slavlje

Na pitanje je li strepio u poluvremenu kada su Slovaci vodili 1:0, Ćiro je imao zanimljiv odgovor.

"Imao sam instinkt. Rekao sam Zlatku Daliću, samo da bih ga prepao, da se bojim ove utakmice. No međutim, vjerujte mi, da nakon 0:1, pogotovo nakon što sam vidio kako su krenuli u drugom poluvremenu, shvatio sam da mi ne možemo ostati bez tri boda u današnjoj utakmici", rekao je Ćiro u razgovoru s novinarima u mix zoni.

modric

Tako je i bilo... Trener svih trenera i ovog puta je bio u pravu.

Učitaj još novosti