16. 11. 2019 - 14:10
HADŽIBEGIĆ ODBIJA OTIĆI "Silno sam motivisan da nastavim dalje"
907
Shares
HADŽIBEGIĆ ODBIJA OTIĆI

SELEKTOR CRNE GORE

HADŽIBEGIĆ ODBIJA OTIĆI "Silno sam motivisan da nastavim dalje"

Sport.ba
16. 11. 2019 - 14:10
0
Shares

Crnogorski snovi o plasmanu na prvo veliko takmičenje u hstoriji pretvorili su se u noćnu moru.

Crna Gora nije ostvarila nijednu pobjedu u kvalifikacijama, zauzela je posljednje mesto u grupi, smijenila je selektora, a za kraj doživila debakl u Londonu. Engleska je slavila sa 7:0.

Posljednju utakmicu u 2019. godini Crna Gora igra u utorak 19. novembra protiv Belorusije.

Selektor Faruk Hadžibegić je poslije meča sa Englezima naglasio da je tužan zbog teškog poraza, da mu je žao što su kvalifikacije završene bez pobjede, ali....

„Ali, to je problem i proces koji moramo da riješimo. Imamo uvid u mogućnosti svih fudbalera, imali smo velikih problema sa povredama, a sada moramo da nađemo rješenje i opravdamo zaista sjajne uslove koje nam je obezbijedio Fudbalski savez Crne Gore. Ponosan sam i počastvovan što sam selektor Crne Gore. Nije me pokolebalo sve što se dešavalo od kako sam preuzeo državni tim. Silno sam motivisan i imam ogroman motiv da nastavim dalje“, naglasio je Hadžibegić kome ugovor traje do kraja 2020. godine i nastavio:

„Moramo da prihvatimo kritike i odgovornost. Rekao sam da imamo dosta problema sa povredama, imamo problema sa igračima koji su nosioci igre, a nemaju veliku minutažu u klubovima čije boje brane. Sve su to problemi koje moramo da rješavamo u periodu koji slijedi“.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore zasjedat će krajem godine, kada će biti donijete odluke koje će biti od kapitalnog značaja za budućnost fudbala u Crnoj Gori.

 

Učitaj još novosti