14. 11. 2019 - 13:40
Henderson: Želio sam ubiti Suareza
907
Shares
Henderson: Želio sam ubiti Suareza

Henderson: Želio sam ubiti Suareza

14. 11. 2019 - 13:40
0
Shares

Jordan Henderson stigao je u Liverpool u ljeto 2011. iz Sunderlanda kao velika nada, a danas je kapiten kluba s kojim je osvojio Ligu prvaka. No, put do tih uspjeha bio mu je strašno otežan, što zbog slabijih rezultata kluba do dolaska Jurgena Kloppa, što zbog njegovih slabijih igara. 

U jednom periodu nije podnosio Luisa Suareza, posebno onih dana kada je Urugvajac došao u Liverpool iz Ajaxa i počeo pokazivati kakva je klasa. Njih se dvojica nisu baš razumjela na terenu.

"Kad si nogometaš, uvijek ima kritika i ljudi koji svo vrijeme sumnjaju u tebe. A u to vrijeme, bio sam mlad igrač i bilo je nekih stvari koje mi se nisu sviđale", pričao je Henderson u podcastu Jamieja Carraghera pa nastavio:

"Zbog Suareza se nisam osjećao dovoljno dobro da s njim budem na terenu i treningu. Stalno je širio u ruke u smislu: "Što je*ote radi ovaj." Kao da ne bih trebao biti tamo. Boljelo mi je to. Tri je puta to učinio i onda sam eksplodirao. Bio sam ga spreman ubiti", rekao je Henderson.

Nakon toga se sve sredilo.

"Od toga trenutka imamo dobre odnose. U sljedećoj utakmici sam mu asistirao za gol, poslije je bio sjajan prema meni, bili smo jako bliski i on je još jedan od nogometaša od kojih sam puno naučio."

Učitaj još novosti