13. 11. 2019 - 21:28
SJEĆATE LI SE NOGOMETAŠA KOJI SE U NJEMAČKOJ ZABIO U TRENERA?...
907
Shares
SJEĆATE LI SE NOGOMETAŠA KOJI SE U NJEMAČKOJ ZABIO U TRENERA? Saznao je svoju kaznu

SJEĆATE LI SE NOGOMETAŠA KOJI SE U NJEMAČKOJ ZABIO U TRENERA? Saznao je svoju kaznu

13. 11. 2019 - 21:28
0
Shares

Kapetan Eintrachta iz Frankfurta David Abraham srušio je desnim ramenom trenera Freiburga Christiana Streicha, u njegovu prostoru nakon što je ispustio loptu da odskoči daleko izvan travnjaka, kako bi iscurile i posljednje sekunde dvoboja.

Priča o tom incidentu brzo je obišla svijet, a sada je Abraham doznao kaznu – suspendiran je na sedam tjedana, što je velik udarac za njegovu momčad čiji je važan igrač.

Tada se igrala 95. minuta, glavni sudac dvoboja produljio je nadoknadu za minutu. Očito isfrustriran gostujući igrač u punom je sprintu išao po loptu i pritom namjerno zakačio trenera koji je kao pokošen pao na travnjak, a koji je u trenutku kad je u punom sprintu dolazio igrač zakoračio prema njemu. To se jasno može vidjeti i na snimci, što komentiraju i navijači na društvenim mrežama.

No, na snimci se vidi kako je Streich zakoračio u putanju nogometaša koji je bio u naletu
“Christian Streich, trener Freiburga, namjerno je zakoračio prema kapetanu Eintracht Frankurta Davidu Abrahamu, kako bi ga malo usporio da dođe prije do lopte”, stoji u objašnjenju.

Drugi se nadovezao:

“U biti da, glupa reakcija kapetana Eintrachta. Iako, ako bolje pogledate video, možete vidjeti kako je samo koji trenutak prije dolaska Abrahama u njegov prostor zakoračio i ušao mu u putanju kretanja. Pametan potez, iako…”

Kako bilo, navijači na tribinama u tom su trenutku eksplodirali, stadionom su se prolomile salve zvižduka, a na terenu je nastao – kaos!Utletjeli su gotovo svi igrači Freiburga i počeli natjeravati Abrahama. Umalo je sve eskaliralo jer se nogometaš Frankfurta nije tu smirio, nego je i dalje verbalno napadao i u jednom trenutku i krenuo u “obračun” s najaktivnijim iz redova Freiburga.

 

Felix Brych, dobro poznat i hrvatskim nogometašima jer je, između ostalog, sudio Dinamu prošlog tjedna na Maksimiru protiv Atalante u Ligi prvaka, dodijelio je izravan crveni karton Abrahamu koji se nakon utakmice oglasio službenom izjavom na stranicama kluba.

“Želim se ispričati na sve načine Christianu Streichu. U posljednjoj minuti sam htio što prije vratiti loptu u igru i trebao sam ga izbjeći. Sretan sam što smo nakon utakmice razgovarali i da je sve među nama u redu”, objavio je Eintracht na službenom Twitter profilu s potpisom i fotografijom Davida Abrahama.

Ugledni britanski Guardian piše kako je sportski direktor Eintrachta iz Frankfurta Fredi Bobic kazao kako je bio isprovociran, ali kako nije smio to napraviti.

Učitaj još novosti