11. 11. 2019 - 07:36
VEZA MANEKENKE I FUDBALERA U KRIZI: Sofija bez dozvole DALA...
907
Shares
VEZA MANEKENKE I FUDBALERA U KRIZI: Sofija bez dozvole DALA ZAJEDNIČKU SLIKU novinarima, a Luka je OTPRATIO s Instagrama, pa NAVALIO NA BIVŠU!

NAKON POZIVA KURIRA, PONOVO JE ZAPRATIO

VEZA MANEKENKE I FUDBALERA U KRIZI: Sofija bez dozvole DALA ZAJEDNIČKU SLIKU novinarima, a Luka je OTPRATIO s Instagrama, pa NAVALIO NA BIVŠU!

Sport.ba
11. 11. 2019 - 07:36
0
Shares

Dvomjesečna veze Sofije Milošević i Luke Jovića zapala je u krizu, pa se par otpratio na Instagramu. Ali, poslije poruke "Kurira" fudbaleru gdje su iz pomenutog tabloida zatražili komentar za taj postupak, on je svoju djevojku opet zapratio.

Prema riječima izvora pomenutog lista, Sofija i Luka su se tokom posljednje tri sedmice često svađali, a bili su i na ivici raskida. Sve je navodno poteklo od toga što je fudbaler Real Madrida obnovio kontakt s bivšom nevjenčanom suprugom Anđelom, s kojom ima osmomjesečnog sina, i ponovo je zapratio na društvenoj mreži, a kulminiralo je kad je manekenka javno progovorila o njihovoj vezi.

- Luka je ponovo počeo često da komunicira sa Anđelom i to je Sofiji zasmetalo. Ona razume da je fudbaleru sin na prvom mestu, ali iritirali su je konstantni kontakti koje ima s bivšom - otkriva izvor.

1

FOTO: INSTAGRAM

Miloševićeva je nedavno u intervjuu za jedan nedjeljnik priznala da je zaljubljena u fudbalera i pokazala njihovu zajedničku fotografiju. Budući da Luka nije bio za to da se njihova veza eksponira, to joj je zamjerio, pa su se posvađali.

sofija

Foto: A. Nalbantjan

- Kad ga je Sofija pitala da se slikaju za časopis, on je odbio. Naglasio joj je da ne bi trebalo ni ona ništa da priča o njihovoj vezi, niti o njegovoj prošlosti. Ona ga nije poslušala i uradila je šta je želela. Njoj je bilo u interesu da se opere od priča o aferama s fudbalerima, koje negira. I njemu je potvrdila samo vezu sa Ademom Ljajićem, s kojim je bila tri nedelje - kaže naš izvor i dodaje da manekenka na sve moguće načine pokušava da izgladi odnos s Lukom, koji se trenutno nalazi u Beogradu. S obzirom na to da je povređen i trenutno ne igra, dobio je dozvolu da dođe u Srbiju.

sofijavelika

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ovim povodom pozvali su i Sofiju, koja se nije javljala na pozive niti je odgovorila na poruku.

Luka Jović u subotu je doputovao u Beograd. Fudbaler je s društvom viđen u jednom novobeogradskom restoranu pored rijeke, i to bez Sofije. Bio je dobro raspoložen i veseo. Poslije je s društvom otišao u jedan klub u centru Beograda.

Učitaj još novosti