10. 11. 2019 - 08:34
MADRID JE NA NOGAMA Pojačanje od 100 miliona konačno pokazalo...
907
Shares
MADRID JE NA NOGAMA Pojačanje od 100 miliona konačno pokazalo šta sve može, Zizou ne krije oduševljenje

EDEN HAZARD ODLIČAN U TRIJUMFU KOD EIBARA

MADRID JE NA NOGAMA Pojačanje od 100 miliona konačno pokazalo šta sve može, Zizou ne krije oduševljenje

Sport.ba
10. 11. 2019 - 08:34
0
Shares

Real Madrid je konačno zaigrao kako navijači očekuju i s uvjerljivih 4:0 slavio kod Eibara. Kraljevi su podsjetili malo i na slavne dane, a svi se nadaju da će i u nastavku prvenstva nastaviti u tom ritmu.

real

Benzema je načeo domaćine, a onda je i Ramos pogodio s bijele tačke. Tako se već nakon 20-ak minuta igre dalo naslutiti da će Real rutinski slaviti.

Osim visoke pobjede, sve je obradovala i predstava Eden Hazarda. Belgijanac nikako ne uspijeva uhvatiti pravi ritam i podsjetiti na najbolja izdanja koja je pružao u dresu Chelseaja.

hazard

Ipak, sinoć je konačno počeo dokazivati nam zašto je Florentino Perez uložio čak 100 miliona eura da ga ljetos dovede u Madrid. 

hazard

Iako nije uspio zabiti, odigrao je vjerovatno najbolji meč u dresu kraljevskog kluba. U 20. minuti je izborio penal, da bi samo četiri minute kasnije poslije nekoliko odličnih poteza centrirao popularnom rabonom, ali je odbrana Eibara uspjela izbaciti loptu i tako spriječila jednu od najboljih asistencija ikada.

Inače, Belgijanac je do sada postigao samo jedan pogodak u Primeri, a svi se nadaju da je sinoćnja odlična partija naznaka povratka u željenu formu.

"Bio je impresivan u prvom poluvremenu. Sretni smo, sigurno će biti izuzetno važan igrač za Real", poručio je Zinedine Zidane nakon utakmice.

Učitaj još novosti