09. 11. 2019 - 11:34
Federer dobio neugodno pitanje o Đokoviću, dok je sjedio pored...
907
Shares
Federer dobio neugodno pitanje o Đokoviću, dok je sjedio pored njega!

Federer dobio neugodno pitanje o Đokoviću, dok je sjedio pored njega!

09. 11. 2019 - 11:34
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najbolji teniseri svijeta se nalaze u Londonu, gdje će odigrati posljednji masters u sezoni! Na konferenciji za medije jedan neimenovani novinar je postavio pitanje Federeru koje je diglo mnogo prašine!

Naime, Rodžer Federer upitan je da li očekuje veliku podršku navijača u London, istu onu kakvu je imao na Vimbldonu kada je igrao protiv Novaka Đokovića!

Tada je u finalu tog takmičenja oko 90 posto navijača navijalo za Federera, a pogotovo su navijali za Švajcarca kada je imao dvije meč lopte:

"Rodžere, posljednji put kada ste igrali protiv Novaka 80 odsto navijača je navijalo za vas. Da li očekujete istu podršku i ovoga puta?", upitan je Federer, dok je Novak sjedio pored njega. 

Ostali novinari su osudili svog kolegu, a Federer koji je bio zatečen pitanjem dao je odgovor:

"Pa, i ne baš. Cijenim podršku koju dobijam bilo gdje da odem. Ne tražim podršku. Ako se desi – sjajno, a ako ne, razumijem. Ono što volim kod teniske publike je što su veoma kulturni i istrajni u podršci" - rekao je Federer, koji je napomenuo da se raduje ovom turniru:

"Sretan sam što ću ponovo igrati sa Novakov ovdje! Sretan sam što sam u njegovoj grupi. Vimbldon je bio sjajan! Ovaj meč neće biti  sjajan kao onaj pošto se igra na tri seta, ali onaj meč je bio specijalan!"

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti