07. 11. 2019 - 12:56
SARRI IZMIJENIO RONALDA PA SE PRAVDAO: Niko ne smije protiv...
907
Shares
SARRI IZMIJENIO RONALDA PA SE PRAVDAO: Niko ne smije protiv Portugalca

SARRI IZMIJENIO RONALDA PA SE PRAVDAO: Niko ne smije protiv Portugalca

07. 11. 2019 - 12:56
0
Shares

Juventus je nakon drame u finišu meča slavio na gostovanju Lokomotivi u Moskvi, ali meč je obilježio i Kristijano Ronaldo koji je uz negodovanje napustio teren.

Portugalca nije bilo na terenu kada se lomilo. Naravno, nije to bila njegova odluka već Sarija koji je procijenio da je tako najbolje. Ronaldo je bijesno prošao pored trenera i ovaj se sada mora pravdati iako je meč dobijen bez Portugalca u ekipi.

Poslije utakmice Mauricio Sari bio upitan o pomenutom događaju.

- Ronaldo u ovom momentu nije u sjajnoj formi, posljednjih par dana je imao problem sa koljenom, pokušava da nadoknadi dodatnim naporom i tako stavlja aduktor pod još veće opterećenje. Već je tokom prvog poluvremena bio razdražljiv pošlo je imao pobleme. Tokom sprinta je napravio pokret koji mi nije izgledao dobro, pa sam se plašio da će se povrijediti i učinio najbolje za njega, izveo ga sa terena, rekao je iskusni italijanski trener.

Navijači su većinom na strani fudbalera u ovoj situaciji, što pravdaju time da je nakon 700 pogodaka nezahvalno izvoditi jednog Kristijana Ronalda u finišu utakmice pri rezultatu 1:1 u Ligi šampiona.

Učitaj još novosti