06. 11. 2019 - 14:33
Svijet oduševljen 21-godišnjakom na posudbi: Zidane čupa kosu,...
907
Shares
Svijet oduševljen 21-godišnjakom na posudbi: Zidane čupa kosu, zabio je više golova od cijelog Reala

ACHRAF HAKIMI

Svijet oduševljen 21-godišnjakom na posudbi: Zidane čupa kosu, zabio je više golova od cijelog Reala

Sport.ba
06. 11. 2019 - 14:33
0
Shares

Achraf Hakimi bio je junak velikog preokreta Borussije protiv Intera. Prvo je u 51. minuti smanjio zaostatak Borussije, a onda u 77. minuti postigao pobjednički pogodak na asistenciju Jadona Sancha. Hakimi je trenutno na četiri pogotka u Ligi prvaka i ukupno šest za Borussiju u svim natjecanjima.

Najbolja stvar od svega je što se Marokanac igrač Reala koji se nalazi na posudbi u Dortmundu, a istovremeno u Madridu muku muče s igrom ispred gola i upravo bi Achraf bio od velike pomoći Zinedineu Zidaneu.

hakimi2

Hakimi, koji je u ponedjeljak navršio 21 godinu, pridružio se Borussiji na posudbu u ljeto 2018. godine, a nakon što je postigao dva pogotka protiv Intera, trenutno ima više golova od cijele momčadi Reala zajedno u Ligi prvaka, piše Gol.hr. Momentalno su u Ligi prvaka samo dva igrača zabila više pogodaka, Haaland (sedam) i Lewandowski (pet).

hakimi3

Pored četiri gola u Ligi prvaka, Hakimi ima još dva u Bundesligi, što ga svrstava u najefikasnijeg beka u Ligama petice. Od igrača Reala ove sezone samo je Benzema zabio više (sedam). Međutim, u oči upada i njegova svestranost koja je navela Luciena Favrea da ga koristi i na obje krilne pozicije i već je udvostručio svoj učinak iz prošle sezone.

Učitaj još novosti