06. 11. 2019 - 12:30
NEŠTO OPASNO NE ŠTIMA Barcelona je totalno izgubljena, Camp...
907
Shares
NEŠTO OPASNO NE ŠTIMA Barcelona je totalno izgubljena, Camp Nou to nije doživio posljednjih 45 utakmica: ''Teško je vrijeme''

LIGA PRVAKA

NEŠTO OPASNO NE ŠTIMA Barcelona je totalno izgubljena, Camp Nou to nije doživio posljednjih 45 utakmica: ''Teško je vrijeme''

Sport.ba
06. 11. 2019 - 12:30
0
Shares

Mršavi remi Barcelone na Camp Nouu protiv Slavije Prag pokrenuo je zvona za uzbunu, jer svjetla upozorenja trepere već neko vrijeme. Španski prvak ima očito dosta problema. Gotovo u svim linijama svog tima.

Ono što naročito zabrinjava sinoć pravih prilika je bilo malo, a i što je moglo ući skinuo je gostujući golman. Istina, jednom se i stativa ispriječila kada je Leo Messi sjajno pokušao.

messi1

''S ovom razinom igre teško možemo osvojiti Ligu prvaka'', rekao je nakon utakmice Gerard Pique.

''Teško je vrijeme'', dodao je njegov partner u zadnjoj liniji Clement Lenglet.

messi

Barcelona je ove sezone izgubila tri od 15 odigranih utakmica. Još tri završile su bez pobjednika, a slavila je ukupno devet puta. Ali u nekim pobjedama, kao u Pragu, nastala je kontroverza zbog slabe igre.

Marc-Andre ter Stegen tada je rekao da igrači trebaju porazgovarati o nekim stvarima, ali ponavljaju iste greške. Barcelona nije uspjela zabiti Slaviji kod kuće, postigavši pogodak u svakoj od posljednjih 45 utakmica na Camp Nouu. Uz to, ove sezone nije uspjela zabiti gol protiv Athletica, Granade i Borussije (istina u gostima).

barcelona-rakiticpique

''Ne igramo onako kako bismo željeli'', priznao je Pique.

''Ali u dobroj smo situaciji u La Ligi u Ligi prvaka. Rezultati nisu loši, ali mogli bi biti bolji. Molimo za strpljenje. I prije smo imali faze da nismo igrali tako dobro, na primjer pod Enriqueom, a onda smo završili osvajanjem trostruke krune'', dodao je stoper Barcelone.

Učitaj još novosti